Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Prijavljivam hejt na danasnji dan, prouzrokovan umesnim komentarom koji je nosio gomilu saveta odredjenom autoru, a koji je junacki i bez milosti nasrnuo na svi mojih 600 i kusur definicija da mi lupja minus, kvari prosek i posvadja sa mamom a pogotovo sa tatom.
Na srecu, uvacen je i smesten na za takve predvidjeno mesto.
Prijavljujem se ovde zbog neke ribe na slovo E, Evidencija, valjda, koja ce to da popravi jedared, a mozda padne i neki negazirani sok kod nje, mozda.
jos pre 3 dana sam prijavio, a niko nije proverio...ajde ako moze. :)
Мени нешто чудно, пао сам нагло и изгубио доста, баш доста гласова. Мислим да ме неко онако на фињака сјебао. Више ме занима, онако информативно, да ли се трипујем.
паде ми ионако лабав ранг за 30ак места, за доста дефиниција сам сигуран да имају по минус више од јутрос, ако море провера?!
'Ајде, ако се неко сети, да ми баците поглед.
Sad ću svima da proverim redom, kojima nije odgvoreno ne poslednje dve strane. Budite strpljivi.
Inače bag za skidanje hejta se uskoro otklanja.
Provjerite hejtovanje,200 mjesta sam gori
Broj mesta u tvom rangu ne znači mnogo, tu par minusa utiče na toliki broj mesta.
Imaš mali broj definicija. A minuse što si dobio, ljudi su te čitali, nije bilo hejta.
Piši definicije.
A hejt prijavljuj na veći broj definicija, samo po broju poena, a ne po rangu.
'Ајде, ако се неко сети, да ми баците поглед.
Džaftaro, sve je čisto.
паде ми ионако лабав ранг за 30ак места, за доста дефиниција сам сигуран да имају по минус више од јутрос, ако море провера?!
Imao si kompletan hejt jutros. Zločinac skinut. Biće skinuto kada se bag sredi, bukmarkovala sam te.
Мени нешто чудно, пао сам нагло и изгубио доста, баш доста гласова. Мислим да ме неко онако на фињака сјебао. Више ме занима, онако информативно, да ли се трипујем.
Da, imao si hejt od svih 120 glasova, zločinac je već kažnjen. Biće skinuto. Ubeležen si.
jos pre 3 dana sam prijavio, a niko nije proverio...ajde ako moze. :)
Imaš 7 (sedam) definicija. Bez 20ak definicija ne prijavljujte hejt. Ako neko počne da te čita i da ti par minusa to nije hejt na taj broj definicija.
Prijavljivam hejt na danasnji dan, prouzrokovan umesnim komentarom koji je nosio gomilu saveta odredjenom autoru, a koji je junacki i bez milosti nasrnuo na svi mojih 600 i kusur definicija da mi lupja minus, kvari prosek i posvadja sa mamom a pogotovo sa tatom.
Na srecu, uvacen je i smesten na za takve predvidjeno mesto.
Prijavljujem se ovde zbog neke ribe na slovo E, Evidencija, valjda, koja ce to da popravi jedared, a mozda padne i neki negazirani sok kod nje, mozda.
Banovan je već zločinac, poveći hejt oko 120 komada, biće skinut kad se sredi bag. Pribeležen si.
sad će i ostatak da bude proveren.
Mene je ponovo neko hejtovao.
Mene je ponovo neko hejtovao.
Vuče, banovan je hejter, preko 70 komada, biće ti vraćeno kada se sredi bag. Pribeležen si.
Aj bacite pogled dal me neko hejtuje kada stignete.
Džoni, banovan je hejter. Biće ti vraćeno kada se sredi bag. I ti si pribeležen.
6 minusa za pola minuta...verovatno zbog negativnog komentara, ljudi ne prihvataju kritike.
Dogi, već sam ti odgovorila u prethodnom postu. Ali ponoviću se:
Imaš 7 (sedam) definicija. Bez 20ak definicija ne prijavljujte hejt. Ako neko počne da te čita i da ti par minusa to nije hejt na taj broj definicija.
I ne spemuj temu pitanjima.
Банујте на 15 минута овог што ме почастио са пет минуса. Реално, заслужио је :)
Ne staj mi na muku faco, ne zajebavaj se ovde, samo mi ti fališ :P
hejthejthejt, zanima me ko je, kaznite ga
Dobio si minus na sve postere i na sve definicije, sankcionisaćemo. Pribeležen si.
Zločinac je trajno već banovan.
Mislim da je i mene neko hejtovao, upravo sada i to mislim zbog ovih gluposti na ovom posteru http://vukajlija.com/zabava/posteri/145241-ljubav-brak-i-roditeljstvo
Da, u pravu si. Banovan je inače već zločinac, a ti pribeležen sada za skidanje.
Neko me je hejtovao.
Ništa konkretno ne vidim, pogledaće još neko.
edit: Nađoh nešto, ali je sve korektno s čitanjem svake. Nije veliko ništa.
Upravo me hejtuje neko!
možda zbog ovog mog posta
http://vukajlija.com/admin-na-vukajliji/368595#comment_1182733
Da, to je u pitanju, veći je hejt u pitanju. Banovan je nevaljalac.
A ti, zbog sebe, gledaj da ne ostavljaš takve komentare novajlijama, obrisaćemo mi definicije, kao što kažeš, ne znaju pravila, nemoj da te hejtuju za dž.
може провера? мислим да их има пар у задњих пар дана...
Provereno, nađeno, nevaljalac banovan. A ti si pribeležen u tefter, biće skinuto kad se sredi bag.
mislim da je bilo nesto malo, aj vidite
Нема ничега, све чисто.
KHM KHM KHM
Može provera? Bilo je nešto malo ali na drage mi defke.
12. jun 2011
Črč, mene si preskočila. U suštini zaista ne morate da proveravate, jer znam da je ovo bio smešan hejt (ne znam tačno koliki), i sad mi više i nije bitno, ali već vam se drugi put dešava da me iskulirate. Znam da nije namerno, ali to ne znači da je ok.
Ju izvini, baš sam danas gledala da odgovorim svima koji nisu dobli odgovor.
Nije baš hejt, sa čitanjem je, 17 komada. Ali čovek je čitao pa odustao.
Pa vidim da si se potrudila pa mi bilo malo glupo da ti kvarim sreću, ali i ja sam bre čovek. :P
Ok, hvala za info, mislio sam da je uzeo samo prvu stranu i izminusirao sve.
Ljudi nov sam ovde nemam mnogo defki, ali vec drugi put u 3 dana neko mi je nalupao minuse na svaku defku. Smorio sam se k'o plovak...
Е, сад ме је стварно неко одвалио.
Church može provera? hejtovanje definicija redom.
* 27. maj 2011
Bilo davno, al makina nije šljakala, pa me zanima jel magija skinuta? fala :-)
http://vukajlija.com/recnik/autori/46446
Vec sam prijavljivao ovog lika,al mi niko nije odgovorio....provereno znam da mi lupa minuse na sve definicije(za one koje zna da sam ja autor,jer na one definicje koje nadje medju najnovijim daje plus)....cak mi je jednom prilikom to i rekao.Ako mozete,samo bacite pogled.
Može li meni provera. Mislim da me je neko oladio za 8 minusa.
Gilipterčino, ne spemuj :) Da ne zatrpavamo temu, ovu stranu je bitno više njih da vidi, jer sam ovde većini odgovorila.
Ljudi nov sam ovde nemam mnogo defki, ali vec drugi put u 3 dana neko mi je nalupao minuse na svaku defku. Smorio sam se k'o plovak...
Imaš samo 9 definicija. Neko te je čitao i verovatno mu se nije svidelo. Ne prijavljuj hejt za tako mali broj definicija. Naglašavali smo ovde više puta, preko 20 komada, pa da se skida.
Е, сад ме је стварно неко одвалио.
Jeste, nevaljalac je banovan. A tebi će biti skinut hejt kad se sredi bag ovih dana. Pribeležila sam te. 30 komada je u pitanju, da znaš kad bude smaknuto, nisu sve.
Bilo davno, al makina nije šljakala, pa me zanima jel magija skinuta? fala :-)
Nije, magija će biti skinuta ovih dana.
Ne morate da me podsećate, sve sam vas pribeležiola i bukmarkovala, svima će vam biti skinut hejt kad proradi :) Nisam vas zaboravila. Samo je gazda zaboravio za bag :)))
http://vukajlija.com/recnik/autori/46446
Vec sam prijavljivao ovog lika,al mi niko nije odgovorio....provereno znam da mi lupa minuse na sve definicije(za one koje zna da sam ja autor,jer na one definicje koje nadje medju najnovijim daje plus)....cak mi je jednom prilikom to i rekao.Ako mozete,samo bacite pogled.
Da razjasnimo nešto, HEJT je kada ti određeni autor nalupa veliki broj minusa, u kratkom vremenskom intervalu bez čitanja. Dođe na tvoj profil i za minut ti šibne 20 - 30 komada. Ovo što prijavljuješ nije hejt. A i zanemarljiv broj minusa je u pitanju, jedocifren zapravo.
Ako imaš neki problem reši s autorom, ako negde želiš da se žališ ili pitaš šta da radiš u ovom slučaju, ovo je pogrešna tema. Idi na pitanje - odgovor ili slično.
Može li meni provera. Mislim da me je neko oladio za 8 minusa.
Vučice 8 minusa nije hejt.