U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Kosmo, može info koliki je lajk, biće brže?
Hejtere upravo gledam...
Edit: sad vidim višestruki - koliki li su, jao? :)
ma to pre mesec dana neka dečurlija hejtovala, ja im malo komentarisala, črč reče da su banovani...a za lajk ne znam, nisam sigurna, samo su mi se pre par nedelja dešavali veeeliki pomaci na bolje, a nije bilo zbog skidanja hejta, jer nije radilo...mora da je lajk, prosto ne verujem da je neko baš sve čitao toliko, nerealno je...
Poskidala sam još hejtova neskinutih, nađoh zasad jedan očigledan lajk, ovo ostalo su, čini mi se, redovna ocjenjivanja poznatih autora.
skinula si ti bogaoca izgleda, ode mi skor ihahaj...hvala.
Bre, ja kad skidam...
...tu hejt ne raste ;)
možete mene da provjerite, danas kada sam otišao od kuće prosjek mi je bio 27,20 a sada je 26,60 kapiram da je neki hejt.....
Xela, sklonjeno nešto sitno.
Pinki, http://vukajlija.com/forum/teme/7650-prijavite-hejt-na-svoje-definicije-hejtere?strana=120#post_1414962
ahaa, znači tako. fala na obavještenju, a ko me lajkovao? lol
Pa piše sve u linkovanom postu. :)
Lullaby, hajde da ne čekam, može li meni da se pogleda lajk preko reda :)
Mislim, kad sam znao da kukam za hejt, da vidimo i ovo pa da znam gde sam...
Ja sad moram da idem, pa neka neko drugi to obavi, ili mi šibni na PVT na koliko glasova sumnjaš (i po mogućnosti od koga ;)).
nemam sumnje, nego kontam da se onako pogleda, čisto da ne budem pička pa kukam samo za hejtove...
Zamolio bih za proveru, ako ispunjavam uslove i ako vam ne predstavlja neko veliko malteretiranje!
Unapred hvala!
Marko78, manji hejt, skinut.
Bruce, najbolje da vidiš to sa Lullaby kad dođe, da vam se ne mešam u posao.
Črča, mnogo Ti hvala!
izvinjavam se, nisam zapamtila ukupan broj glasova, nego sam videla da mi je prosek opao nešto sa skoro 44 na 42 i nešto, i to nakon dodavanja nove definicije kojoj se skor nije promenio nakon primećenog pada. Sad, vrlo je verovatno da grešim, mada mislim da sam dobro upamtila, pa bih zamolila da se proveri da nije možda bio neki hejt u pitanju ako je to moguće bez prethodnog poznavanja ukupnog broja glasova. Nisam nikad do sad prijavljivala hejt, i izvinjavam se još jednom na smetnji ukoliko sam pogrešila. Hvala puno.
Пријављујем хејт.
Meni je nešto baš sad bilo, čini mi se da mi je neko ishejtovao sve defke.
Skinut lajk, svim troma.
Obratite se autoru Sale... - nek vas sljedeći put čita, a ne lajkuje. Važi i za druge.