Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Obratite se autoru Sale... - nek vas sljedeći put čita, a ne lajkuje. Važi i za druge.

Sale dechko eschuo?
    Edit: Da ne bude spem 'fala na brzom odgovoru.

2. E da, ima još mnogo kandidata takvih, nemojte da se sramotite prijavljivanjem hejta, kad vam 100 pluseva u minuti nije smetalo ;)

Odličan je ovaj novi sistem, Kaizene!

3. E da, ima još mnogo kandidata takvih, nemojte da se sramotite prijavljivanjem hejta, kad vam 100 pluseva u minuti nije smetalo ;)

Ja iskreno nisam znao, pratim prosek i to povremeno, za popularnost mi se jebe.

4. Ccc, sad me hejtuješ je li? Uh, što mi je to teško palo... Samo dokaz više da ti detaljno pregledam profil...

P.S. Zna onaj kome je upućeno o čemu govorim. ;)

5. Luli, jel mi skidate lajk ako sam ga imao ili me neko opasno hejtuje? čak 200 poena otprilike?

6. Aha, oki, to je fer onda. Hvala na brzoj proveri i odgovoru.

7. aha, kapiram, lajk...a ko je dotični lajker?

8. Нисам испрва сконтао о чему се ради. Лупих ти ја пар нусмија и плус, ал' читао сам, баба ми мога.

9. Buxnomaniace, vidi prvog banovanog trenutno (važi i za ostale kojima je služio).

Mene slobodno hejtujte, jer meni poeni ne znače ništa, svoje defke mogu opet i da obrišem, nisu poeni pare.

I beeez brige, svi hejtovi i lajkovi će da budu skinuti. Samo opušteno. Tek smo krenuli.

10. Doppia - Sale... :/
    Ima takvih lajkera mnoštvo, grupe čitave, nemoj se iznenadiš...
    Ali nađoh ti neki stariji hejt, skinut.

11. I beeez brige, svi hejtovi i lajkovi će da budu skinuti. Samo opušteno. Tek smo krenuli.

Je l' mogu da te zamolim da pregledaš moju popularnost i skineš još nešto ako ima, da ne tripujem i smaram opet ovde...

12. Ne bih mogla sad, Xela, idem nekim unaprijed postavljenim redom... Ako neko drugi može da uskoči, nek pogleda, meni je sad malo smor.

A normalno da ćete pitati ovdje, jer može lako i da bude neki hejt, a ne skidanje lajka. Dakle, kad god poeni opadnu (a dupli lajkerski nalog vam nije banovan) - raspitajte se pa da rješavamo to.

13. Такође, волео бих да проверите и да ли је мене неко лајковао, пошто је било аутора који у коментарима под мојим дефинцијама нису крили симпатије према мени.

Па боље сада него касније.

Хвала.

14. Ja bih samo da pohvalim istrajnost u međusobnom lajkovanju, pa odo' na spavanje. Svaka čast, momci (i poneka djevojko). Ima da se zanimamo još danima sa svim ovim.

Sutra je novi dan. Radni, takođe. :)

15. Aj ako može provera, mislim da me neko dobro pocepao minusima!

16. Ne, skinut ti je lajk.

17. A šta ću ja kad me žeMske obožavaju :)
    Fala Črčo!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.