Ne bilo vam zapovedjeno, kad budete imali vremena i volje, pročešljajte profil, da li ima kakvih lajkova ili hejtova, vidim da je to sada popularno.
Fala vi.
Je l' mi skinut lajk ili sam hejtovan? 50-60 poena manje imam, i prosek niži za 3-4...
e sad, juče mi je skidan neki lajk od 50-60 poena, pretpostavljam da bi primetili i ovaj, pa mislim da nije lajk... a i nemoguće da me toliko ljudi voli ovde, oloolol.
pa ono, zamolio bih za proveru, ako je moguće.
Obojici skinuti lajkovi. Ima toga još, još, rekoh sinoć da su se neki baš trudili, svaka čast. :)
A ne ide po tom nekom redu koji vi mislite, kao uzmemo jednog autora na zub pa provjeravamo lajkove prema njemu, nego obrnuto - krećemo od najočitijih lajkera, pa tu onda isplivava svašta nešto. Uh, fuj.
Fala bogu uzajamno se volimo, ne smiju da budu uskraćeni za zadovoljstvo :)
ali jopet ja mislim da nisam toliko lajkovao, znam da nemam toliko živaca. A je l može bar jedno ime autora nekog daj nešto? :)))
E ne pravite se ludi. Ti, Pinki, pogotovo, a i ostala ekipa. Sreća, ima i onih pametnijih koji ćute, iako su ostali bez 400-500 poena lajka. Teško stečenog. U cijele 3 minute.
Tek smo krenuli, znaćeš kad ti ne ostane nijedan lajker.
Ove zajedničke naloge za plusiranje da ne pominjem, da ne povraćam.
Je l i meni skinut neki mini lajkić il' sam pijan još uvek?
EDIT: Oke Črč.
Skinut mi jučerašnji lajk, jel može i stari hejt? Bilo oko 40-50 minusa kolko se sjećam. Prijavio sam ranije, Črča rekla da me je utefterila....Fala.
Maksimilijane, jeste skinu lajk.
dzonovane, skinula ja juce ujutru, 38 poena je bilo.
Moguće da sam previdio, juče sam oscilirao za 300 poena, gore-dole. Fala.
Ne bilo vam zapovedjeno, kad budete imali vremena i volje, pročešljajte profil, da li ima kakvih lajkova ili hejtova, vidim da je to sada popularno.
Fala vi.
Polako, Predražinjo, treba prvo ove preočite da riješimo. :)
Evo, sad se skidaju Pinkijevi ludački lajkovi, tako da se ne pitate mnogo što vam fale poeni.
http://vukajlija.com/recnik/autori/39413
Evo ljudi izvinjavam se onima koje sam lajkovo pa sad im je zbog toga snizen prosek :)
Jebiga, ali neka te tješi to da nisi jedini. :)
Pa bar me to teši :) Nadam se da nisu neki ljuti sto im je prosek spušten zbog mene :)
Je l' mi skinut lajk ili sam hejtovan? 150-160 poena manje imam, pa ako je hejt onda je na svaku defku, ako je skinut lajk, onda kul.
Skinut neciji lajk, nema hejta, sve je cisto.
Kulj, hvala na brzom odgovoru. :)
Je l' mi skinut lajk ili sam hejtovan? 50-60 poena manje imam, i prosek niži za 3-4...
e sad, juče mi je skidan neki lajk od 50-60 poena, pretpostavljam da bi primetili i ovaj, pa mislim da nije lajk... a i nemoguće da me toliko ljudi voli ovde, oloolol.
pa ono, zamolio bih za proveru, ako je moguće.
Obojici skinuti lajkovi. Ima toga još, još, rekoh sinoć da su se neki baš trudili, svaka čast. :)
A ne ide po tom nekom redu koji vi mislite, kao uzmemo jednog autora na zub pa provjeravamo lajkove prema njemu, nego obrnuto - krećemo od najočitijih lajkera, pa tu onda isplivava svašta nešto. Uh, fuj.
ja zna da mi skidate lajk, ali rekoh je l može da mi velite ko su ti što su me toliko lajkovali? da im kupim po čokoladu :)
Ma šta će im čokolada, izlajkovao si i ti njih, i svima dobro. :)
Ili me je neko hejtovao ili su skinuti neki lajkovi maločas... :)
Fala bogu uzajamno se volimo, ne smiju da budu uskraćeni za zadovoljstvo :)
ali jopet ja mislim da nisam toliko lajkovao, znam da nemam toliko živaca. A je l može bar jedno ime autora nekog daj nešto? :)))
Skinut lajk Ella
E ne pravite se ludi. Ti, Pinki, pogotovo, a i ostala ekipa. Sreća, ima i onih pametnijih koji ćute, iako su ostali bez 400-500 poena lajka. Teško stečenog. U cijele 3 minute.
Tek smo krenuli, znaćeš kad ti ne ostane nijedan lajker.
Ove zajedničke naloge za plusiranje da ne pominjem, da ne povraćam.