Skinut mi je jučerašnji lajk (oko 300 poena) jutros, i tad sam vraćen na prekjučerašnje redovno stanje, koje je bilo prije lajka. Sad mi je skinuto stotinjak pluseva koje sam dobio ranije, prije lajka. Bar mislim...Gledam po prosjeku koji je sad manji za 1 od jučerašnjeg prije lajka. Eto.
EDIT: Neposredno prije lajkovanja sam bio 360# i imao mislim 4351, znam po susjedima.
Strajo jeste skinut lajk.
Pa džonovane skinut ti je još jedan.
Ne idemo mi na vaše profile pa gledamo u pasulj šta je lajk šta nije.
Nego idemo na profile lajkera i jednom po jednom skidamo nevalidne glasove.
Juče smo neke, danas nek druge...
Izvin'te, al ja i dalje mislim da griješite. Ranije nisam imao takve oscilacije.
Znači, ako npr ja tebe pratim, i obično ti plusne defku, pa se naknadno utvrdi da sam lajker, skinuće se svi plusevi koje sam ti dao?
Ne.
Nego kad se ode na tvoj profil pa se vidi da si mi za minut dva šibnuo ne znam koliko pluseva i tako isto i ja tebi, i kad se to ponavlja onda se tebi i meni skinu međusobna lajkovanja.
Ne skidamo sve glasove svih dokazanih lajkera, bože svašta, nego samo one koji su stvarno lajk.
Brainiac, i tebe je oštetio jedan iz lajkovačke ekipe.
DCX, takođe, samo drugi član, sa manje glasova.
Johnny, tebe ovaj nalog koji je služio za grupno lajkovanje.
Ja bih najradije da sad sve objavimo na stubu srama, ali ipak će biti bolje kad baš sve bude isplivalo. I kvalitet i kvantitet.
Придружујем се извињењу и нећу више :)
Едит:
Јбг брзо читам :), ал нећу више :)
Popio sam oko stotinjak minusa maločas. Može provjera? Hvala.
Nisi. Skinut ti je lajk.
Je l i meni skinut lajk ili bačen hejt? Oko 200 300 poena?
Skinut mi je jučerašnji lajk (oko 300 poena) jutros, i tad sam vraćen na prekjučerašnje redovno stanje, koje je bilo prije lajka. Sad mi je skinuto stotinjak pluseva koje sam dobio ranije, prije lajka. Bar mislim...Gledam po prosjeku koji je sad manji za 1 od jučerašnjeg prije lajka. Eto.
EDIT: Neposredno prije lajkovanja sam bio 360# i imao mislim 4351, znam po susjedima.
Je l' me ko hejtovao ili je i meni skinut neki lajk? Juče mi bio veći prosek...
Strajo jeste skinut lajk.
Pa džonovane skinut ti je još jedan.
Ne idemo mi na vaše profile pa gledamo u pasulj šta je lajk šta nije.
Nego idemo na profile lajkera i jednom po jednom skidamo nevalidne glasove.
Juče smo neke, danas nek druge...
Oke, možete li proveti da li sam hejtovana?
Skinut ti je lajk.
Izvin'te, al ja i dalje mislim da griješite. Ranije nisam imao takve oscilacije.
Znači, ako npr ja tebe pratim, i obično ti plusne defku, pa se naknadno utvrdi da sam lajker, skinuće se svi plusevi koje sam ti dao?
Hvala church pub!
Ne.
Nego kad se ode na tvoj profil pa se vidi da si mi za minut dva šibnuo ne znam koliko pluseva i tako isto i ja tebi, i kad se to ponavlja onda se tebi i meni skinu međusobna lajkovanja.
Ne skidamo sve glasove svih dokazanih lajkera, bože svašta, nego samo one koji su stvarno lajk.
Dobro.
Am, mislim da me neko hejtuje. Can you check it?
Skinut ti je jedan lajk noćas.
A sad sam ti skinula jedan stari manji hejt.
Ћрћо, има ли неко да сам га лајковао?
Imam hejt od oko 70 glasova, žao mi je da mi neko kenja po definicijama samo zbog toga što sam ga možda uvredio...
Ja bi opet da mi se pogleda hejta dal' je bilo ako može. Nešto mi se čini da ja pao jedan solidan al' možda sam istripovao.
Nisam bio tu jedno 2 dana i nešto mi sumnjiva moja popularnost, il' me je nako lajkovo il' me hejtovao. Ako može provera.
Brainiac, i tebe je oštetio jedan iz lajkovačke ekipe.
DCX, takođe, samo drugi član, sa manje glasova.
Johnny, tebe ovaj nalog koji je služio za grupno lajkovanje.
Ja bih najradije da sad sve objavimo na stubu srama, ali ipak će biti bolje kad baš sve bude isplivalo. I kvalitet i kvantitet.