Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Mislim da sam hejtovan, sad sam se vratio zbana, a imam neke minuse. Oli provera?

2. Leo Messi, brišem spem. Za naredni - malo odmora neće škoditi.

EDIT: spem obrisan.

3. Zeleo bih da prijavim hejt, cini mi se da mi je neko zalepio minus na svaku defku koju imam.. Molim vas, regulisite to.

4. Skinut ti je lajk Vukašine.

5. ако може провера? пре минут - два је било нешто...

6. Opet ja, ovaj put jedno 30ak, lajk/hejt?

7. je l' to mene neko hejtovao upravo za boga mi nekih dvadesetak i više poena?

8. Hejt ili skinut lajk aj proverite...

9. Srna i Sale - lajk.
    I don_brate, imaš lajkera, brate. A hejt ćemo da provjerimo još.
    Straja, provjerićemo.

10. okej,od koga lajk luli?

11. Hejt ili skinut lajk opet? xD

12. ne znam šta se dešava. da l' kontrolišete samo mene, sunce mu jebem... skor mi varira u razmaku od 40-ak ocena nonstop, ne znam koj' je kurac. skin'te sve, pa se man'te više mene. (dobro, znam da ne udarate samo mene po rebrima, to je šala, ali preterujete malo. malo više.) i prosto ne mogu da poverujem da imam toliko lajka, ne štima mi tu nešto, nisam ja ovde neki dobar autor da bi me lajkovali toliko.

13. Srna i Doppia:
    Još jedan od lajkerske ekipe :D

14. no se ko je u toj ekipi,al' aj.
    nadam se da nije neko ko je uzeo da čita,
    ili me prati,pa je propustio neš,
    pa mu se svidele,iščitao jbg pa plusir'o.

15. VukasinRajsic
    Zeleo bih da prijavim hejt, cini mi se da mi je neko zalepio minus na svaku defku koju imam.. Molim vas, regulisite to.

church pub
    Skinut ti je lajk Vukašine.

bahahahhahahha neko lajkovao DJINDJERA!!!!

16. Straja, skinuto.
    Aleksandre, rekosmo već: idemo mi sa raznih strana, pa nekako ispada da se stalno ista imena pojavljuju...

nisam ja ovde neki dobar autor da bi me lajkovali toliko.

Dobri autori se ne lajkuju, nego čitaju.

Edit:
    Don_brate, skinuti i stariji hejtovi.

17. Hmm... spao mi prosek sa 37.21 na 37.00. What happened?

18. Hmm... spao mi prosek sa 37.21 na 37.00. What happened?

Ja ti obrisao onu definiciju sa gajbom piva i satima u jednom danu.

19. Dobri autori se ne lajkuju, nego čitaju.

lepa rečenica, i slažem se, ali znaš i sama šta sam hteo da kažem gore.
    stvarno bih voleo da na pvt čujem ko me je to lajkovao, jer ima nekoliko autora za koje znam da su me čitali, ostavljali komentare, i bila bi šteta ako ste njihove ocene skidali kao lajk, ali dobro. da ne serem previše... pozdrav.

20. Da ne serem previše, jeste vi to meni opet skinuli lajk ili je Željko Obradović kupio vilu na Havajima?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.