U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Дакле, имаш још лајкова?
Ne znam ni ja Uroše. Evo vidiš kako me narod voli, svi me lajkuju, lajk vam lajk tam... ihhhh
Ali skida se što je najbitnije. viva la revolucion
Ja ti obrisao onu definiciju sa gajbom piva i satima u jednom danu.
Pu, bre, a ta defka bila na prvoj izložbi definicija pre godinu dana. Sad mi stavi jednu u odabrane da se iskupiš. lololo
Najs avatar, Pinki. Da ne znam bolje, mislila bih da se na neku moderatrku odnosi. :)
Lula samo meni neće da odgovori. :(
Znam da su bili skidani neki lajkovi, evo saću da čeknem hejtove. A mislila sam da je to već raspravljeno na ktitor forumu. Ono sa lajkovanjem i duplim nalozima.
U, dobar natpis na profilu :P
Realno, realno, neću da spamujem al ti si kriva što sam dobio ban na 15 dana. :)
Obrisala si mi defku, ja tražio ban na 3 dana da bih učio, i onda onako isfrustriran od knjige dođem i vidim da mi neko dao 40 hejta, a pošto ti na ovo temi ništa ne rešavaš ja reko da to uzmem u svoje ruke... Dadoh 15 pluseva i onda si me uhvatila i popih ban, tj. verujem da si ti jer samo ti banuješ ovolko dugo. :)
AJde pogledaj to za hejt, imao sam ih par kad nije radilo skidanje hejta!
edit: ko su ova dvojica što su me hejtovali samo se pitam...
Hvala za skidanje ejta, evo ti srce da sve zaboraviš. ;3
I opraštam ti što sam banovan zbog tebe... :)
CCC, pa tad još nije radilo skidanje...
Elem, skinula sam neke stare hejtove.
A ovo za lajk... još to nije završena priča. ;)
El mi opet skinut lajk od nekih 20-ak poena ili me neko ishejtovao?
Mislim da je ovo prvo al' ko pita - ne skita, FAKJEA!
хвала успаванко, ко је лајкер? мож у инбокс.
Proverite da nemam možda neki hejt nakačen samo, za svaki slučaj...
Ogroman hejt. Ako se dobro sećam, preko 300 poena.
Ксела, нема ништа, вероватно скидање лајка.
Тришо, чист си ко дјева марија.
Сређено, Костићу.
Triša, niinka92 je i tebe oštetio svojim nerazumnim lajkovanjem.
A ok, hvala :)
E kad se sad malo stišala bura, bi li neko od modova bio voljan da proveri da li imam kakvih lajkova ili hejtova, posle ove opsežne akcije sam postao malo paranoičan.
Meni hejt, 100 poena.
Skinut lajk 100 poena od jednog drugara, od zimus nešto ostalo.
Peđo, hejta nema, a za lajk nije frka :)
Bleče, provokatoru :D