Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Nisam siguran da li je hejt ili lav, ali neko mi je akcijao po definicijama i skroz promenio brojku... Ne sećam se kako je bilo pre, ali znam da su bila druga dva poslednja broja

2. Orko, neko je već sredio.
    Mlata, sređeno.

3. Nema frke, Orko. :)
    Boček, ništa nije sumnjivo.

4. Kako ovo ide? Po babu i stričevima? Dosta mi je što sam u dnevniku zadnji, ne moram i ovde da budem zadnja rupa na svirali ! :) Molim vas, proverite mi to, hejt na moje oči bio je pre dva dana oko 22h+,-
    Lullaby <3 , što si me zaboravila? :(

5. Јуче сам добио десет минуса у трену, а док сам спавао неко ми је дао и по минус приде на сваку дефиницију. Ако бисте неутралисали ово, био бих вам захвалан неко време. Поздрав.

6. Ja bih isto htio da se požalim, ali budući da sam nov neću tražit mnogo.
    Neko mi je minusovao pola mojeg dosadašnjeg doprinosa sajtu (iako nije baš preveliki), a u to se uključuju i posteri i definicije. Jel problem malo provjeriti i obavjestiti me o tome?
    Hvala :)

7. Ja se izvinjavam što smaram ali me niste proverili.

Bloodydjole
    Primetio sam da me je neko odjednom ishejtovao za 15-20 minusa, tako da vas molim da proverite to.

8. Tezak hejt sa 103 sam pao na zbir glasova 85!

9. Ne zelim da ispadnem cepidlaka ali ja opet imam oko -20 bodova manje isto kao pre par dana. Jel moze provera? Hvala puno

10. nikada nisam testirao ovaj nalog na hejt ili lajk,ako može provera..pa ono,nikad nije kasno,he:)

11. Televizor, skinuti neki hejtovi i okoji lajk.
    Gaskoinj, skinut hejt, i lajk sa originalnog naloga. :P

Lullaby <3 , što si me zaboravila? :(

Nisam okretala prethodnu stranu.. :( Saću se vratim.

12. Gizmo, sređeno.
    Four, sređeno.

13. Mislim da imam lajk. Imam pratioca maltene vise nego defki, sramota Bozija, valjda ovi moji ljudi ne znaju da se pri pracenju zapravo prikazuju definicije pracenog. Hvala unapred.

14. Bloodydjole, skinuti hejtovi, a bogami i lajkovi.
    Stefanetivate, imaš 7 definicija. 7. Mogu samo lajkove da potražim.
    Youcanthandle..., sređeno.
    Talentovanoglupi, sređeno.

15. Чини ми се да ме је неко излајковао, може провјера. Фала ви унапријед.

16. Pufnice, niš' ne nalazim.
    Thormdril, tačno, ima više lajkova. I onih starijih. Ccc.

17. Bilo nešto kod mene pre nego što sam bio banovan, mislim da sam dobio nekolko hejtova.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.