Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Hejtovan, neko me oladio za 30-ak minusa pre nekoliko dana...

// Sređeno.

2. Хејт, 40-ак отприлике по слободној процени.

ЕДИТ: Расте још увек
    ЕДИТ2: Завршио, исхејтовао све до једне. Свака му част, не знам одакле му стрпљења.

// Sređeno.

3. Da li bi neko bio ljubazan da malo proveri moje definicije,posto mi se cini da me neko aktivno hejtuje?Primetio sam da mi je za 5 minuta skinuto nekih tridesetak glasova...

4. Primetio sam da me je neko odjednom ishejtovao za 15-20 minusa, tako da vas molim da proverite to.

// Sređeno.

5. Hejtovan sam, još neki dan, nisam hteo da budem naporan, ako može provera pogotovo zbog otvorene teme za moj ban, bili su strašno besni na mom profilu...
    Edit: *zbog teme koja je bila otvorena.

// Sređeno.

6. Варира ми скор по 10-20 горе доле свако мало. Јел то ви нешто чачкате или ми неко лупа минусе? Контам да је ово друго, пошто сам данас многим шмекерима оставио негативне коментаре на њихов пролив.

7. Ladno me hejtovali hejteri hejterski. Pu!

8. pao je hejt... jebi ga
    aj vidite o cemu je rec svega vam

9. čini mi se da se radi o omanjem hejtu,proverite.

10. srna, to sam bijo ja, brate!
    možete li i meni da pogledate?

11. Jeste li meni skinuli hejt što sam prijavio na prethodnoj strani?

12. Кхм, неко ме изхејтово....

13. Mhm, jeste vi nešto radili juče? Prosek mi pao (prijavio sam hejt), jutros mi skočio, sad jopet pao...Da, fala unapred na proveri.

14. Де проверите, пукао сам неких двајес-двајес пет гласова.

15. Zezator, sređeno.
    Lozničanin, takođe.
    Buttina... nema ništa.
    Lol, sređena hejtčina i još nešto pride.
    Zloćka, sređeno.

16. :))

Coa babe 2, ništa.
    Sad provjeravam ove ostale, ranije prijave.

17. Lol, sređena hejtčina i još nešto pride.

Ко има ишта против мене овако дивног??!!
    Фала :*

18. Srna, sređeno.
    Šakal, sređeno.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.