Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Jesam iscitan il izlajkovan? Posto mi se dosta podigao prosek...

2. Hejt na svim definicijama. Lep poklončić.

Pozz Lully.

3. Mladenac, operacija privođenja novog kruga lajkera će uskoro da se okonča, pa ćeš znati više o tome,, ako te potrefimo. :)
    Znamurinjo, nema hejta.

4. Лули провер' има ли шта. Само ме хејтују, не знам зашто. :звижди и црта ногом по песку:

5. Ponovo hejt, a možda ste mi skinuli neki lajk ... Nisam siguran ... uglavnom sa 1307 bodova za definicije na 1273 ... Pozz ...

6. Mladenac, operacija privođenja novog kruga lajkera će uskoro da se okonča, pa ćeš znati više o tome,, ako te potrefimo. :)
    Znamurinjo, nema hejta.

Mladunac lulo :)
    Ovaj, ako bih bio u tom novom krugu za lajk, ne verujem mnogo da bih bio zbog lajkovanja nekog :) Al dobro, procenite sami :)

7. Moze provera?Hvla unapred Lullaby ;)

8. Proverite mene, danas sam čitan, vidim po komentarima, ali pre toga, znači jutros ili sinoć mislim da sam hejtovan.

9. Lozničanin - skinuto.
    Ujka Sima - nema hejta, skinut lajk.
    Wtscu - skinut neki manji hejt (a ti imaš duplo više datih minusa nego pluseva, ccc)
    Zezator - takođe, nešto starije, nema novog hejta (e a ti imaš tri puta više datih minusa nego pluseva, jao)

10. (e a ti imaš tri puta više datih minusa nego pluseva, jao)

Je l sam se ja po tom pitanju popravio? :ponosan:

11. Au al me neko ishejtovao upravo, sve defke, rekao bih, ili skoro sve...

12. Може провера хејта и лајка? Чисто онако контрола.

13. Ariel Ultra, skinuto više hejtova.
    Mlato, saću vidim hejt, a za lajk se ne brinite, vidim da su neke akcije u toku, pa koga potrevi.

EDIT: nema hejta.

14. Mlato, saću vidim hejt, a za lajk se ne brinite, vidim da su neke akcije u toku, pa koga potrevi.

Kurac ćeš me stići...

15. Fala, Uspavanko

E al koji TRIP, zbir i prosek su mi skočili puno (nisam ni znao da su me toliko ishejtovali) ali i dalje imam minuse na defkama, npr na jednoj za koju provereno znam da nije imala ni jedan minus pre nego što je počeo ovaj novi hejt danas, ŠKK????

16. Ostaju minusovi, Arielee.. Ali dodaju se plusevi

17. Aham, nisam znao, žao mi neukaljane defke, ali hebiga

18. Tako je to. Ako ti se ne sviđa, a ti ne traži skidanje hejta. :))

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.