Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Piksii, sređeno.
    Lexa, na SVIM definicijama? Imao si 10 minusa, i to je sve, de ne pretjeruj.

2. Па нисам мислио буквално СВЕ, тог који је исхејтовао је вероватно мрзело да оде на другу страну да хејтује и даље, па је само на првих 10 дао -. Свеједно ми је.

3. ZnaMurinjo, sređeno.
    Kosmopolita, takođe.

4. Je l' mi to pao neki hejt u poslednja 24 sata?

5. ja samo da kažem hvala lulli...

6. Bil' mogao neko i mene da proveri, kanda se nešto zbilo preko noći što se nikako ne slaže.

Hvala

7. Opet sam ishejtovan, ali sada manji hejt...proverite!

8. Neka slina me zestoko izhejtovala.....verovatno ista ona slina kojoj sam ostavio negativan komentar na shit definiciju.Skinuo mi 80 bodova i padoh za 25 mesta.Ajd proverite.

9. Hejt. Ponovo. Molim vas da proverite!

10. Alo bre,jel pregleda neki moderator ovu temu?

11. Фали ми 53 поЈена, ви'те шта је то...

12. Uđoh i ja u klub hejtovanih :)

13. od 15 definicija fali mi 18 poena. mislim da me na svaku neko hejtovo.

14. moguc hejt, aj proverite ako vas ne mrzi

15. Ok, idem polako da pregledam prijavljene mržnje...

16. Šakla - nea ništ.
    bla bla - sređeno.
    Jezivi - sređeno
    Tandrcak, neko je već sredio.

17. meanmothefucker - sređeno
    Pantelić - sređeno već. I bez nervoze drugi put, gledamo kad stignemo.
    Piksi sređeno.
    Crnigrujan sređeno

18. Stefane - nema ništa novo (ili je neko već sredio a nije ovdje napisao); nađoh neki stariji hejtić

19. Manji hejt čini mi se ... znam i zbog čega, komentarisao sam definiciju devojčici kojoj je dosadno :))) (banovana na vreme, a baš se bila zaletela) ... skidanje kad i ako stignete :)))

Едит: сређено.

Edit/Sima: muchas gracias, senor/a.

20. Da nemam možda hejtera, ili sam jeo bunike? Mislim da su bunike, al bolje da proverim

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.