Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. bile 4 zadnje za jednu sekundu... ma nema veze, hvala svakako :)

2. Može li provera, mislim da sam lajkovan malo?
    ----------------------------
    edit: po tvojoj slobodnoj proceni za koliko si lajkovan?

// Edit Lula: skinut jedan stari lajk, i ovaj novi će kad tad da ispliva, sem ako sumnjaš BAŠ na nekoga pa mi javiš na PVT - onda mož' i odma da se skloni. Ovako je preveč posla za nas obične smrtnike.

3. Je l' to neko upravo počeo da me hejtuje?

------------------------------

edit Vlajko: nema ništa brate, pregledao sam dve top strane tvojih hejtera, sve ti je sređeno mnogo ranije...na trećoj strani je već -5,-6 i to, ima ih pun kurac, a koj će ti kurac tih 5, 6 glasa.

4. Meni ortak rece da me lajkovao. Ako moz' da se sredi.

5. sada hejt od tridesetak poena, molim Vas pogledajte
    ----------------------------------------------------------------------------
    skinuto...

6. turtleboy

Meni ortak rece da me lajkovao. Ako moz' da se sredi.

Pošteno. I sređeno.
    Da pogledamo ima l' još? :)

7. Ima li nešto lila? Je l sam bio ja lajkovan nekad?

8. Misliš ono kad si sam sebe plusirao ili nešto drugo? :p

9. Jel ima kod mene nešto?

10. Pamti ko slon, al kaži makar kolko je bilo pluseva? 5? :)
    Ne ozbiljno, je l mene neko nekad lajkovao, ti to pamtiš i moš proveriti?

11. @LudiCak
    Hejta nema.
    Imaš i jednog obožavaoca tvog lika i djela, ali izgleda da te je čitao. I to se dešava. :)

12. ZnaMurinjo:
    Ako 'š pravo - ima kod tebe svega sumnjivoga. Te glasovi prema tebi (jes' lajk, nije lajk, jest, nije, šta li je), te tvoji glasovi prema drugima (jest hejt, nije hejt, jest lajk, nije lajk...), ali ne smijemo dušu da griješimo. Mada, jednom možda i batalimo to snebivanje. :))

EDIT:

Bez daljeg spema teme, molim! :D

13. Neko me mnooogo zamrzeo

14. I nije samo tebe, ne sekiraj se. Kobejnovao se.

15. Uspavanko.....
    Znam da ne bih smeo da se javljam jer sam i sam bio banovan zbog hejta, ali........
    Hajde proveri mi onih 15-tak minusa na svaku definiciju u tom periodu. Ako može, naravno..... Odnosno ako smem da se obratim

16. Znam da ne bih smeo da se javljam jer sam i sam bio banovan zbog hejta, ali........

To su dezinformacije, svako može da se javlja ovdje. To jest svako ko ima više od 50 poena. :)

Saću vidim.

17. To su dezinformacije, svako može da se javlja ovdje.

Mislio sam u kontekstu da nemam moralno pravo na to....

18. To što je bilo (11 minusa) već je skinuto.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.