Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Aj proveri mene ako te ne mrzi, čini mi se da imam neki lajk a možda i hejt od pre par dana. Nešto mi ne štima a ni sam ne znam šta.

2. Pacov, hejta nema. Lajk me mrzi da tražim, naročito ako nisi siguran i nemaš pojma ni šta ni ko ni koliko. Naći će se jednom.

3. Ондулатори, можете да ми очистите? ло-ло :*

4. Мени да видите. Мислим да ми је лупио на сваку нусми.
    Едит: Хвала, сређено је :)

5. Devetare, sređen i još jedan.
    Dankane, kod tebe nema šta da se čisti. lo-lo

6. Мојне да ми збуњујте Влајка, сад ми кука на ПВТ да немам хејт. Нисам мислио на хејт, него да ми "очистите" ако ме разумете... Ондулатори...

7. Rezumijemo te. I kažemo da nema šta kod tebe da očistimo....

8. ло-ло, мојне ово да прочита Цара, одрећиће ме се јер сам га лагао димам паламару...

9. Ае једна провера? Изгледа да ми је неко несрећно чељаде лупило по минус на сваку дефиницију. То је сигурно зато што сам Циганин.

10. Tačno. I ti Cigo znaš da pogodiš.

11. Страсхно! А ја само покусхавам да их едукујем. Акс акс акс! Фала, Успавана!

12. параноишем, или је био минихејт? може чишћење?

13. Bio, saće se skine.

14. jel može proverica?

15. jujuju al ste brzi...hvala.

16. Јел' можете мени да проверите?

17. Može provera? Došao posle pauze i primetio dosta defloracije i još par sumnjivih minusa.

18. @sparito
    Ima malen hejt, i jedan kvalitetan lajk. :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.