Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Posle mojih pokušaja edukovanja novih članova, nastalih pod pretpostavkom da imam nešto pametno da im kažem, gospodin ili više njih mi je zalepio cirka 16 minusa. Ako može provera.

----------------------------------
    edit: skinuto...

2. Uf, hejt i lajk :)

-----------------------
    već te neki mod sredio :)

3. A verovatno umisljam:)))

4. Da uprem prstom il' znate i sami?
    ------------------------------
    edit: sređeno

5. I ja isto imam...
    --------------------------
    edit: nema ništa

6. bio sam ČITAN, mahom pozitivno ocenjen, pa ako ima lajka, skinite ga.

7. Molim da mi se ukloni današnji hejt.
    ---------------------------
    edit: sređeno.

8. Možete li da proverite da li sam ishejtovan u proteklih nekoliko dana? Hvala.

9. e, sad mi recite:
    da li mi skidate neki lajk, ili me neko upravo munjevito hejtuje?

10. Ponovo po minus na skoro svaku definiciju. Tidesetak poena manje u odnosu na juce. Molio bih proveru.

11. јебем ти, подели ми неко минус на сваку дефку -.-'

12. Dejanmax, sređeno.
    Manijak, sređeno.

13. Kurator, skinuti hejtovi

14. I govedo je sređeno.

15. 9 ukupno namernih minusa na sve defke

16. Неко ме ојадио за 50-ак поена.

17. Mlato, sređeno. Ali spao je i neki prošlogodišnji lajk, tebi i još nekima.

18. Paninaro, ništa ne vidim, mora da je baš mali.
    Kovrdžava, imaš 4 definicije. Napiši još 10, pa prijavljuj hejt.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.