Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Овде бре општенародно весеље?!
    :))

Biće kad nas Zeki zanavek napusti!
    Nego, ja mislim da me je neko lajkovao, nisam siguran, samo mislim...

2. Цареви краљеви пантелеееееееееееееееееееееееее

3. Ind!go
    Dejs odabij, tebe niko nije ništa pitao.

Nije ni tebe... Naslov sabija...

4. Nije ni tebe... Naslov sabija...

Ja ću reći SVOJE mišljenje, a ja tebe ništa nisam pitao, tako da. Fajront. Boli me kurac šta ti misliš za post koji uopšte ja nisam prvi postavio.

5. Jak argument. Fajront. Odabij. Pravi način konverzacije.

To je moje mišljenje možda je pogrešno... Upao sam u zamku internet prozivanja koje organski ne podnosim... Možeš da pričaš šta god, ja se neću nastavljati...

6. ЈА КТИТОР!

JA НИСАМ :(

7. Људи, уозбиљите се.

Имати зезатора на дефиницијама је стварни друштвени проблем, не можемо тек тако окретати главу сваки пут кад се то деси!

8. Ma ne interesuje me, nastavljao ti ili ne nastavljao, ja te nisam pitao za moj post ništa i to je to.

9. Ok, dosta smo se zezali, ako me razumete.
    Prekinite sa spemom, da ljudi mogu da prijavljuju zezatore na svoje definicije.

10. Nego, jel bi neko bio ljubazan da vidi jel ja imam hejt ili je to zbog ove skripte? Ionako ništa ne radite trenutno, osim što se zezate.

11. http://www.mycity.rs/imgs3/1_73122625_d%C5%BEimi.jpg
    A banovao si murinja kad je rekao da si ti Ešerihija i da biraš sebi i pravio se lud, šta sad imaš da kažeš? Pičkasto, nema šta! Šta sad imaš da kažeš, a?

A sad malo o tome kako se biraju defke na ovom sajtu, evo ko su malverzatori pravi!
    http://www.mycity.rs/imgs3/1_73122625_milica%20stefan.jpg

A kao drugo ja nikad nisam nikog hejtovao, glupa vam je fora.

12. Imati zezatora sa dozvolom za forum je veliki društveni problem, kako kažu naši stari.
    PS. Neću više xD

13. Džaba ližete čmarove modovima, nikakvi ste autori...
    PRAVDA ZA CARU FEJZA OLLANIKA JTU-a LEMAJU SAMHAINA PJERA!

14. Ono moje aman nije bilo hejt ? Nedostaje mi moj jebački prosek pa ako je ta skripta problem štiklirajte nešto

15. Фејл зезаторе, што би неко спроводио малверзације на ЈАВНОМ чету? лоло
    Ја спроводим малверзације само ако неко жели да га ПРОБИЈЕМ

16. Ne prijavljuj hejt da te modovi ne bi "čitali".

17. Zeze mojne mici da diraš odbanovala je samhaina nego mnogo su se digle strasti ovđe poslušajte samhaina on je vazda bio mudar čoek
    http://vukajlija.com/forum/teme/30875-prijedlog-rehabilitacija-uz-sinana#post_1486995
    SINAN LEČI I SMIRUJE STRASTI NA SAJTU

18. A banovao si murinja kad je rekao da si ti Ešerihija i da biraš sebi i pravio se lud, šta sad imaš da kažeš? Pičkasto, nema šta! Šta sad imaš da kažeš, a?

Уф, сад си ме ЗеЗнуО!

И стварно људи, никакви смо аутори. :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.