Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. добро ако је тако

2. Budače, ja mislim da bi Frojd sopstveno dupe dao, samo da može da posmatra Zezatora. Čoveku se diže na sopstveni nadimak.

3. Nista posebno bitno, ali me zanima zasto mi je prosek pao, pala sam za nekih 50 mesta, a ne vidim minuse na defkama...
    P.S. Citala sam prethodne strane, blabla skripta bla bla, inace se ne zalim na brisanje i ta sranja, ali ovo me zanima...

4. Скрипта је изгледа, пошто не видим да те је неко хејтовао.

5. koliko se secam opularnost mi se zavrsavala za 90, a sad sa 50, dal sah hejtovan 40 il lajkovan 60?

6. mislim da sam hejtovan, imam 20ak glasova manje...

7. Posle jednog posta, čiji cilj nije bio da probudi bilo kakve strasti, nego samo da na drugi način pristupi pojmu, a nije ni naročito dobro prošao u širim narodnim masama, dobio sam određeni broj pluseva za kratko vreme. Molim da se proveri i, po potrebi, neutrališe.

8. Evo ovako nisam lično ja hejtovan, ali sam primetio da svaka nova definicija dobije po jedan minus kao da neko ceka i lepi minuse. Molim proverite...

9. Може проверица?

10. Ja mislim da je bio omanji.

11. издобијах силне неке оцене у претходних пар дана, па бих само да се провери хејт/лајк, за сваки случај. а и дуго ме није било, ред је да се одради превентивна контрола.

иначе, код вас, на терену све редовно, је л'?

12. može neka provera? neki gastarbajter se malo poigrao metodom došo sam iz treće... jeste sitno, samo me zanima da se takva pojava kazni, ako je ima...

13. Aj proverite da li sam lajkovan za nekih 20,30 poena...

14. Primetio sam da mi je znatno opao zbir glasova za definicije pa ako može neko da proveri.
    -------------
    ne vidim ništa, nek pogleda neko sa većom dioptrijom...G.V.P.

15. Tačno 42 minusa, svaka defka minus. Aj nek proveri neko.
    -------
    sređeno.

Ed: Hvala, ko god da je sredio.

16. Mislim da mi je neko ishejtovao vecinu ili sve defke...

17. Ај погледајте шта се дешава код мене, нон-стоп ми се мења број збира популарности, а не пишем месецима.

18. mali hejt, 10 defki sa prve strane, hoću da se autor kazni...

19. 20ак бодова скинуто прије неколико сати

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.