Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Два хејта данас већ, а можда и три. Нема смисла. Удри милицијо наша!

2. Izgleda da sam imala neki manji hejt, pedeset posto da grešim, sto posto da ne grešim!

3. ja nemam hejt. ali primetio sam da kad napišem glupu defku i ona naravno ode u minus, obrišem je ali ne vrate mi se plusevi... npr. sinoć imam 876, napišem neku glupost dobije skor +1 : 4- odmah je obrišem i imam 873... dešavalo mi se to. aj vidite šta se dešava oko toga. Poz i hvala. :)

4. A meni poslednji put kad su skidali hejt, nisu se skinuli minusi sa definicija. Skinut hejt, i vraćen skor, al' još imam minuse na svakoj defki...

5. Имам скоро 300 поена мање. Ако нико није скидао лајк 'леба вам проверите! И лајк и хејт проверите.

6. Није лајк скинут ипак. Минус на сваку. Што не значи да можда раније није било лајка. Проверите оба..

7. Ne vidim lajk, sređen hejt, 307 komada od noćas. Neko je bio zaludan.

8. Venus
    Izgleda da sam imala neki manji hejt, pedeset posto da grešim, sto posto da ne grešim!

Jeste malo manje od 50 komada, ali pročitao je svaku ko god da je.

Mali Đole
    Два хејта данас већ, а можда и три. Нема смисла. Удри милицијо наша!

Đole javi se kad budeš imao bar 20 definicija.

9. Treba da imas bar 20ak definicija da bi se nesto moglo hejtom nazvati.
    3 minusa nisu hejt.

10. i nije samo od jednog coveka vec se to ponavlja od juce, verujem da se radi organizovano protiv mene

11. Ljudi te citaju, to je normalno. 3 minusa ili 5 ili 7 nisu hejt.
    Nov si, ima te po forumu, normalno je da ce neko da klikne na tvoj profil da vidi ko si.
    Posto si nov, normalno je da ti definicije nisu kvalitetne bas, ali to dolazi vremenom i praksom.

edit: i nema rasprave ovde, edi obrisala sam postove.
    Spema bez.

12. i nije samo od jednog coveka vec se to ponavlja od juce, verujem da se radi organizovano protiv mene

Мораш боље да пишеш. Ево, сад имаш 2 дефиниције. Једну сам морао да обришем (Ону за кожни винстон, баш је јефтина), ни оне две нису претерано добре, али ајде да ти не баксузирам.

13. Svaki sledeći komentar koji nije prijava hejta, već spem, lolokanje, i rasprava ima od mene gratis 24 sata da ide napolje da uživa po ovom finom vremenu.
    Preterali ste.

14. Чрчо, кркн'о сам га ја. :)

15. Jesam li nekome stao na žulj ili samo testira Buzana na meni?

16. Обрисано.

17. Mogu li da prijavim generalni hejt? Trenutno sve definicije dobijaju veliki broj minusa, posebno one na prve tri strane. Neka organizovana grupa, šta li je već...

18. Aјд ако може провера.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.