Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Sam protiv svih, fak jea!
    A gde su onooliki ljud za koje sam ja skakao svaki put? Jesam budala...
    Koji moj se ja svađam s modovima...
    Odo u grad, vozdra :*

Кад је мука, где си Ђука. А кад јебете, Ђуку не зовете.
    Оде Ђука у град да јебе сам...

2. Скинут трајни
    mylyca, 19. jun 2011

Cccc... Kakve dezinformacije širi ovaj zezator, napada mici da je smakla lemaju, a mici joj skinula trajni. Pa znas ti koliko se "insajderske" informacije proveravaju pre objave. Kako mislis da ti ista verujemo sto kazes...

3. Ало људи шта сте се сви наврзли сад на ЗеЗаТоРа?

А нико више не пита где је Костић сакрио кулен или што је Слоба банован што му је послао ПВТ?

4. IMA LI KOD MENE HEJTA, ILI JE JEBENA SKRIPTA? MORAM KAPSLOKOM JER NEĆETE NI PROČITATI POST, ZATO ŠTO KOKODAČETE BEZVEZE.
    ZeZaToRoV DUPLI!

EDIT: Fala.

5. Шалабајзеру, ипак је скрипта.

6. Pa šta je radila ta skripta, sve nas ojadila? Poštare, Poštare :D

7. Па сви су мислили да им је већи него што јесте. :)

8. Pretpostavljam da je i u mojim gaćama skripta u pitanju?

Naravno, unapred hvala na inspekciji.

9. Прошло је 24 сата.Зашто је скрипта и даље у функцији? :О

10. Rasisti neće da ti provere hejt.

11. Није скрипта у функцији, ако мислиш на ове моје одговоре ''скрипта'', него су се тек сад јавили људи којима су нестали гласови због скрипте. Нема другог објашњења што им је мањи просек, пошто хејт нисам нашла.
    Грујане, нема ништа.

едит: лол, која сам ботина, грујане, тролу.

12. Може онда мени провера?

13. Hehe, hvala još jednom.

... naravno, samo ako se pod onim "nema ništa" mislilo kako nema ništa neobično.

14. Ajde da rifrešujem molbu... Milico, proveri je l' ga, da izvineš, imam... Hvala lepo.

15. Нема ништа стефи
    едит: већ сам изигнорисала да ти одговорим јер је у питању скрипта :)

16. нате шта. видим ја да ви не готивите овог Зезатора и да сте сви устали на њега. али зар је могуће да он све ово измишља тек тако без разлога, ето дошло му? делује ми као да је стварно извалио много тога па сте га ућуткали на фору.
    јес можда неприкладно да ја ту сад као нешто али ме баш занима зашто он то све ради

17. Појешће те мрааак Давиде.

18. не би требало. никог ја ту ништа не оптужујем. само питам да ми каже ко зна зашто тај дечко измишља све тек тако. начи мора да има неки разлог, немогуће да толико гори и клевеће из чиста мира.

19. Истражи разлог, па нам јави, и ми бисмо волели да знамо :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.