Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Може ли једна провера за мене?

2. Ја чисто да се поновим, остао ми пост на две стране уназад.

don_brate
    Може проверица?

3. nagli porast bodova, provjerite samo je li lajk il sam citan?

edit:
    saznao sam da me je to drug "citao", pa vidite jel regularno

4. Hejtovale me kuuurve.

Mislim.

:)

5. Mislim da me opet neko izminusir'o. Ako može provera.

6. Neko mi je polupao minuse upravo, može li provera?

edit: sredjeno

7. Можда грешим али рекла бих да ме у последњих 10 минута неко малчице хејтује. Ове прве дефке добијају плусеве а ја стално идем на доле ...

8. Aj pregled...Neko mi upravo lupa minuse,ne verujem bas da su mi toliko lose defke da na svaku stavlja minus...

9. evo i ja upravo dobijam određeni broj minusa, mislim, veliki. mozete li provjeriti?

10. Ajde ako može i meni. Ne klevetam, samo proveravam.

11. Ili me neko hejtuje ili neko nemilosrdan na mene neukog u pisaniju čita, molim ponizno da se proveri i zahvaljujem unapred.

12. Mene neko baš žestoko i manijalaklno hejtuje, upravo. I to jako brzo.
    Ili mi skidate lajk?

13. такође, макар 50, повећава се... Манијакално права реч! Није скидање лајка, тачно видим минус на свакој дефки!

14. Meni skoro 30, mislim da Sos nešto mulja, rekao je da će da izazove najveći hejt u istoriji vuke uskoro.

15. могуће да је сос, пао ми на памет!

16. Ја то нисам видела кад је речено али неко дефинитивно хејтује ... штета па не пратим однос гласова, не могу да кажем где ми је завукао минусе.

17. Значи ми смо одабрана група! По његовом мишљењу смо најбољи! хахахахах!

18. Evo i mene je neko hejtovao, minimum 30. Ako može provera, hvala.

19. Ne mora da znači da je sto posto on. Možda je i onaj dečko_koji_obećava, sumnjivo mi nešto.

20. не би нико могао овако брзо да нас исхејтује, а да није скрипта нека... Видеће сутра, ај да не спамујемо тему!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.