U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Bruse, jel bi me pogledao?:)
EDIT: pogledao, nema hejta :)
Izgleda da sam malopre imao mali hejt od jednog "autora" kome sam okačio link original defke na njegovu plagijat-defku.
EDIT: nema frenk, sve čisto
EDITautora: Verovatno je onda to uradio da izgleda kao da je čitao, a siguran sam 100%, jer sam neposredno nakon kačenja linka dobio 4-5 minusa za vrlo kratko vreme na različitim defkama. Jedino ako nije on u pitanju, već neko drugi (edit: koji isto nema kreativnost i voli da plagira, pa ga nervira što ima ljudi koji prijavljuju plagijate), a siguran sam da je razlog u svakom slučaju bio moj link, jer je koincidencija prevelika.
Ubuduće više neću opominjati za plagijate, da ne bih navlačio ovakav prikriveni hejt.
Mislim da me neko lajkovao u skorije vreme, nisam siguran, aj pogledajte za to a i ako ima neki hejt. Hvala.
EDIT: nema hejta, a ne vidim ni neki lajk...
U poslednjih petnaestak dana mi je nalupano nekoliko minusa na definiciju staru dva meseca. Sad ne znam da li je to hejt ili ne, ali ne vidim logiku, pa reko' da prijavim.
EDIT: Žana, nema hejta
Ostavio sam gore edit, a ne znam da li bi bio primećen, ako ovako ne pomenem. :)
Frenk, hejt ispod 10 se i ne gleda jer nije hejt.
Ma, naravno. Nisam ja ni dizao frku zbog nekoliko minusa, nisam zagoreo, već me je iznerviralo to što sam provalio da je dotični autor, nakon što sam ukazao na to da plagira, otišao na moj profil i za inat mi lupio par minusa. Samo se o tome radi. Iritira takvo ponašanje. Idotizam je u pitanju ili infantilnost, šta god. A ako bi mi se to dešavalo više puta sa više autora, a nije hejt, pa ne mogu to da saniram, onda uopšte ne želim više da se bavim time i ostavljam takve komentare i bez ikakve potrebe navlačim besne plagijatore na svoj profil. Ne radi se dakle o par minusa, sa ovim brojem poena mi to ništa ne znači, mislim da vam je jasno šta me je konkretno iznerviralo.
Ma Frank ja sam to radio pre, ali od toga nemaš ništa .. okači na forum, imaš temu vezanu za to i ćao .. ako oće da brišu neka brišu, ako neće, njihova stvar .. Što ti da najebeš bezveze ..
Ne radi se Kobe samo o tome da li sam najebao sa minusima, meni praktično nikakva šteta nije naneta, radi se o tome da takva pojava iritira, a, doduše, kada bi se to češće dešavalo, onda bih verovatno i "najebao", pa ne bih time ni da se bavim.
mante raspravu, hajde da se ne spamuje tema... tim pojavama nema leka :)
Izvini još i na ovom postu:
Samo nisam hteo da ispadnem smešan kako dižem frku zbog par minusa. I razumeo sam problematiku, tako da ok, nemam zamerki na vas.
Mene zanima gde nestade moja defka Studentski rulet, nije bila plagijat, prepodne sam je definisao, sad vidim nema. Hm?
Link (ostao u history): vukajlija.com/studentski-rulet/533457
Mene zanima gde mogu lepo da pitam da li mene neko zajebava ili šta je u pitanju???
113. defku mi brišete po peti put. Ne kapiram, šta je fora, a svidele se ljudima... To zato što je 113. pa se sprdate ili šta?
Kako je nekada lepo obratiti pažnju na prvi post.
Banuj me Kostiću, sta da ti kažem.
Ovo moje iznad može da spada u hejt moderatora lololo
Takođe i kod mene Spavalice, zato sam tu i postavio.
Мрзи ме да пратим збир мртвих гласова,кацам ленштина...Па ако може једна провера,чисто реда ради...
Захваљујем...
Захваљујем...
Саће ти нађу лајк у најави.
nema hejta.
ЈАО ШТА ЈЕ ХЕЈТА, ПАО САМ 15 'ИЉАДА БОДОВА.