То је било у афекту, попиздео сам скроз! Али ево, сад је ок, фали ми 10 'иљада поена и даље, али ако ставите дефку од Ђембелог на насловну, све ћу да опростим.
prepošteno.
ali bojim se da bi stavljanje na naslovnu moglo da rezultira brisanjem. ijopet kaizen :(
navali mu se na pvt, k'o što se i on na tebe okomio, nema druge....
Дај да се не циганишемо већ ти то лепо да ставиш... мислим, има чак и горих дефки на насловној, а овој ништа не фали. А и да фали, шта је пола сата? Ништа. Чисто да испоштујемо ЂЕМБЕЛОГ. Ако се обрише, нека, преузимам одговорност.
eno stićko opravlja štiklicu (kajzi onemogućio odabir) da je mećne na naslovnu, vidjećemo oće li uspjeti.
a ti pazi da te on ne vidi više na ovoj temi, znaš da će da banuje :)
Добро, очекивао сам један одговор без зајебанције. Контам, како би то изгледало кад би сви тражили нешто, али оно, није баш ни ок да глумите куртоне, као да ће да вас каизен жигоише курчином уколико урадите нешто ван тог курац-палац система, или чега већ.
U trenutku sam spao na mesto jedno nazad i baš sam hteo da vidim ko me pretekao i dođem do njega http://vukajlija.com/recnik/autori/20350, enormno mu rastu plusevi za ovih 3 minuta, proverite ga, izgleda da ga neko lajkuje.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
će da sredimo dušmane, samo ne galami :)
То је било у афекту, попиздео сам скроз! Али ево, сад је ок, фали ми 10 'иљада поена и даље, али ако ставите дефку од Ђембелог на насловну, све ћу да опростим.
znam, ovih 5 iljada sam uspjela da skinem, ali ovih 10 iljada ne ide... kaizen, šta'š :/
Да, да, знао сам да је он муљао. Него да не спемујемо, ево ова дефка:
http://vukajlija.com/djembeli/329338
Лапо сата на насловној и ја се не љутим за тих 10 'иљада поена. Поштено?
prepošteno.
ali bojim se da bi stavljanje na naslovnu moglo da rezultira brisanjem. ijopet kaizen :(
navali mu se na pvt, k'o što se i on na tebe okomio, nema druge....
Дај да се не циганишемо већ ти то лепо да ставиш... мислим, има чак и горих дефки на насловној, а овој ништа не фали. А и да фали, шта је пола сата? Ништа. Чисто да испоштујемо ЂЕМБЕЛОГ. Ако се обрише, нека, преузимам одговорност.
Очекујем озбиљан и аргументован одговор!
eno stićko opravlja štiklicu (kajzi onemogućio odabir) da je mećne na naslovnu, vidjećemo oće li uspjeti.
a ti pazi da te on ne vidi više na ovoj temi, znaš da će da banuje :)
Добро, очекивао сам један одговор без зајебанције. Контам, како би то изгледало кад би сви тражили нешто, али оно, није баш ни ок да глумите куртоне, као да ће да вас каизен жигоише курчином уколико урадите нешто ван тог курац-палац система, или чега већ.
Жемо провјера
nema Henri...
Ajde i mene, nebilo vam teško, a ni zapoveđeno.
nea ništa
elem, sav spem obrisan.
U trenutku sam spao na mesto jedno nazad i baš sam hteo da vidim ko me pretekao i dođem do njega http://vukajlija.com/recnik/autori/20350, enormno mu rastu plusevi za ovih 3 minuta, proverite ga, izgleda da ga neko lajkuje.
Ma jok, čita ga čovek... :-)
Ок :), ја се нешто узбунио да није неки лајкер којим случајем или дупли, извињавам се Георгију на овом.
Ja mislim da je mene neko lajkovao pre par dana. Vidite to i ako ima koji hejt. Fala
skinuti lajkovi, nema hejta. čist si :)
може провера? не водим рачуна о збиру па ако неког не мрзи...
skinut hejt, don brate.