Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Meni pokloncic? Hvalaaa
Izgleda da ovaj nema nameru da stane dok ima šta da ocenjuje.
evo saće vidimo
riješeno otkačeni.
pufnice, ništa novo kod tebe.
још 16 минуса, неко се наврзо и на подмукло даје минусе од синоћ
Imam malo defki, ali me baš zanima ko, i zašto bi taj milome Lapenđu hejtovao njegovu šaku jada definicija! Ako nešto može da se svrši... Ja bih molio...
Ja sam juče pljuvao neke novajlije, bacite pogled za svaki slučaj.
nekih pedesetak bodova cini mi se....
edit:
kurac pedesetak, ful pakovanje.
Vol'o bi jedan ček na hejt. Nisam siguran, ali s obzirom da sam prozivao (s razlogom i bez vredjanja/psovanja) neke od novih članova (čitaj retardiranih klinaca koji još nisu shvatili suštinu definicija i postera) ne bi me čudilo da mi se neko načestitao mile nove godine rokanjem minusa.
U napred zahvalan.
neko mi trenutno jebe kevu, pa reko da javim :)
neko mi trenutno jebe kevu, pa reko da javim :)
LOL xD
Koliko rečenica zvuči retardirano i dojajno u isto vreme.
V je rešen, a sada Migza... :-)
Migza i sedplas rešeni...
Fala Vaše Kurdstvo, nego jel' me neko jebavao il' sam se samo tripovao da mi neko zavlači?
Imalo nešto, ali ne mnogo. oko 20.
Il' se opet tripujem ili mi nešto naglo opao skor. Može provera?
Rešeno. Nešto malo..
Hvala.
A ja? A ja? 'sam čist li?
riješen si