Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Чини ми се димам неки омањи хејт, молим проверу, ако вас не зимр... Фала

2. e lulli, ja samo da ti se javim...

3. E nisam se zahvalio! Nači fala!!!

4. nači molim :)

pozdrav kosmo! :))
    riješih te nekog manjeg hejta,

5. ma nisi morala, to ona klinka familija pre neko veče...u svakom slučaju hvala.

6. ima tu svega, ćut' :)

7. Хмм... добих од једном по минус на сваку дефку. Смрди на хејт. :Д

8. Чини ми се да сам попасо минус на сваку дефку...Ако мере провера...
    Едит: Захваљујем...

9. Može mene neko da proveri?

10. Autor ove http://vukajlija.com/ivan-ivanovic/546148 definicije na kojoj sam ostavila komentar me je ojadio za 7 minusa. Proveriti i Džereka.

11. sad je bio hejt. i više su mi dosadili ovi što mi u prolazu lupe 5-6 minusa i nikome ništa. molim vas da provjerite.

EDIT: sređeno.

zahvaljujem.

12. Čini mi se da je bio hejt od oko 4-5 minusa, ali me dosta smaklo u ranku. Ajd nek neko proveri, ako može?

13. Био је од 27 минуса хејт.
    Немој пријављиват' од 4,5 живота ти :)
    Сређено је сад.

14. Od 27? Pa to na svaku defku po jedan. lololo
    A jest' malo 4-5, ali me baš spusti. I hvala ti lepo. :)

15. Нема на чему :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.