Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Neko me opet providno ishejtovao!

2. I mene isto pogledajte ako nije problem, i to par puta neko udje na profil i na sve mi lupi minuse.Lik je napisao još sad ima da te hejtujem,pogledam malo kasnije na svaku defku po minus.

3. @ Hernan Cortes - sređeno.

4. Ako može neki vispreni modulator da proveri ima li kakve mržnje/prećeranog voljenja, bio bih zahFalan.

5. sad ćemo, vispreno! :)

6. Mene sigurno neko pre par minuta, za ranije nisam siguran, proverite ako može.

7. Skinut. Daj tri zelje!

8. Znaš kako, kriza i nas duhove stigla, kao što vidiš moj avatar, štedim i na peni za brijanje, ali čim dobijem obećani deo nasledstva ću ispuniti želje! :)
    SaFaljujem!

9. lukse, nemaš hejta, ni nekog lajka, mada imaš neke čudne bezavatarne čitače :)

10. Hvala, Lulabu, u čestitu se kuću udala! Nit' me mrze nit' me vole ljudi, tako biDNe kad ostari iksan. Ti bezavatarni čitači su garant neke mLogo dobre žeMske koje ne žele da meću slike, nego me iz daljine priželjkuju, kao iz pesme Desanke Maksimović "Ne, nemoj mi prići", iliti narodski rečeno - "Odabij". ;-)

11. te ženke uglavnom imaju muška imena i mejlove, ali ima nas svakakvih :)

12. aj može provera, akcija je u toku... mislim da je onaj autor neuspele odabrane od malopre :)

13. Hvala

Kakav govnarčić, c c c

14. aj proverite ima l' štogod novog,meščini da mi neš malko muljale žgadije.

15. nešto malo, sređeno

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.