nema ništa, čače.
Hvala.
nema na čemu, navratite opet :)
meni
Kanda imam neki golem hejt. Ded proveri mi moderatorski radnice
Nisam siguran koliki je hejt ali ga je bilo .. ako mozete da proverite :)
Opao sam za 15 mesta za nekih sat vremena, na svakoj defki po jedan minus vise. Sumnjam na hejt. Unapred zahvalan.
Nisam siguran da imam išta, ali provera nije suvišna. Juče i danas, a ako je moguće i inače.
Skinuti hejtovi ovoj trojici, neki su imali i neke zaostale hejtove nekažnjene. Syn saš i ti na red
Jel moze da se zna ko nas je hejtovao? Ne planiram da uzvratim nego cisto da vidim ko me to uhodi i zasto :)
I nesto mi se cini da su minusi ostali, a samo da mi se rang vratio. Hvala u svakom slucaju
Ilajdža minusi ostaju na definicijama ali ti se ukupan broj poena vrati na staro (prije hejta). O hejterima se ne priča :)
syn slabo šta da se more probrat od hejta. Više sreće drugi put. Duče isto tako.
prijavljujem hejtić, sad bio, na'vi čas
ajde, ne budi vm zapoviđeno, pogledajte ko počini ovo djelo davanje meni cirka oko približno 11 minuseva... napljuvo sam nekoliko njih večeras pa da se ispravi to, ako može
Čini mi se da me ponovo neko malo pecnuo, rekao bih kad i paninara, mada neću da se ljutim i ako malo detaljnije zagledate. 'Aj pogledajte, 'leba vam.
u toku jedan veći. hvala.
ajde bacite pogled, opet neko roka... samo sad ozbiljno... ima da prestanem komentarisati
skinuto.
E, a jel' pogledao neko nas što smo zadnji postovali na prethodnoj strani? Ae, bačite pogled ako niste.
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
nema ništa, čače.
Hvala.
nema na čemu, navratite opet :)
meni
Kanda imam neki golem hejt.
Ded proveri mi moderatorski radnice
Nisam siguran koliki je hejt ali ga je bilo .. ako mozete da proverite :)
Opao sam za 15 mesta za nekih sat vremena, na svakoj defki po jedan minus vise.
Sumnjam na hejt.
Unapred zahvalan.
Nisam siguran da imam išta, ali provera nije suvišna. Juče i danas, a ako je moguće i inače.
Skinuti hejtovi ovoj trojici, neki su imali i neke zaostale hejtove nekažnjene.
Syn saš i ti na red
Jel moze da se zna ko nas je hejtovao? Ne planiram da uzvratim nego cisto da vidim ko me to uhodi i zasto :)
I nesto mi se cini da su minusi ostali, a samo da mi se rang vratio. Hvala u svakom slucaju
Ilajdža minusi ostaju na definicijama ali ti se ukupan broj poena vrati na staro (prije hejta).
O hejterima se ne priča :)
syn slabo šta da se more probrat od hejta. Više sreće drugi put.
Duče isto tako.
prijavljujem hejtić, sad bio, na'vi čas
ajde, ne budi vm zapoviđeno, pogledajte ko počini ovo djelo davanje meni cirka oko približno 11 minuseva... napljuvo sam nekoliko njih večeras pa da se ispravi to, ako može
Čini mi se da me ponovo neko malo pecnuo, rekao bih kad i paninara, mada neću da se ljutim i ako malo detaljnije zagledate. 'Aj pogledajte, 'leba vam.
u toku jedan veći. hvala.
ajde bacite pogled, opet neko roka... samo sad ozbiljno... ima da prestanem komentarisati
skinuto.
E, a jel' pogledao neko nas što smo zadnji postovali na prethodnoj strani? Ae, bačite pogled ako niste.