Posle intenzivnog traganja nisam uspeo ništa da pronađem. Zadržavam pravo da neki drugi moderator u kasnijim danima, eventualno, otkrije da si u pravu, ali ja bi rekao da nema lajka. Imaš kod mene plus za samostalnu prijavu.
Могуће онда да су скинуте неке оцене јер ми фали око 200 гласова...:)
Соре на спему...:)
ЕДИТ: Захваљујем... Предпостављам да је Костић скинуо другарицине гласове јер је убеђен да је она мој дупли,нвм...:)
jes da sam dupli i sve to, i da neam mnogo defki,al jeboga, stalno me neko hejtuje garant!
kad budete našli vremena i malo dobre volje, pogledajte to ipak,danke šn:*
Prvi put ostavljam post ovde, pa mi nemojte zameriti. Prilicno sam siguran za hejt jer se desio malopre, u roku od par minuta. Nisam neki zavidni autor, imam tek 10 defki pa mi je lako da pamtim tacan zbir glasova. Uglavnom imao sam 143 glasa, i posle jednog mog komentara na neciju losu definiciju je spao na 133. Hvala u svakom slucaju.
edit - zahvaljujem, vrlo ste ljubazni.
skinut i highlighteru, tebi testise preko 9 komada nema ništa...
Hvala, istripovah se, znači, ili pametno odrađen sitan hejt.
fala remac!
Izgleda mi se, za promenu, upravo pojavio neki lajk, može provera?
Auuuu, al' sam ga ovde ugustio, izgleda sam mnogo pustio jezičinu!
Koliki ti je taj, otprilike, da prostiš, lajk? Da ne proveravam celu noć :)
Mislim da mi je, da prostiš, dimenzija nekih 20-tak plusova.
EDIT: Hvala
Posle intenzivnog traganja nisam uspeo ništa da pronađem. Zadržavam pravo da neki drugi moderator u kasnijim danima, eventualno, otkrije da si u pravu, ali ja bi rekao da nema lajka. Imaš kod mene plus za samostalnu prijavu.
Бејах малчице хејтован, али свеједно, и то би требало санкционисати... <3
Јелстоменчини или сам попио жесток 'ејт?
Čini ti se šećeru, nema ništa veliko, a malo nisam ni gledao.
Могуће онда да су скинуте неке оцене јер ми фали око 200 гласова...:)
Соре на спему...:)
ЕДИТ: Захваљујем... Предпостављам да је Костић скинуо другарицине гласове јер је убеђен да је она мој дупли,нвм...:)
neki lajk ti je skinut, ali ne mogu da vidim kad... tako nešto oko 200 ocena...
Dobio sam podosta pluseva u relativno kratkom roku. Ukoliko nije problem, proverite da li me neko voli više nego što bi trebalo.
jes da sam dupli i sve to, i da neam mnogo defki,al jeboga, stalno me neko hejtuje garant!
kad budete našli vremena i malo dobre volje, pogledajte to ipak,danke šn:*
Dobre volje ima, ali je teško proceniti hejt kad imaš samo sedam deifnicija...
verujem bruce, samo mi stalno varira skor, čim napišem nekom da mu je defka lošija na komentu, odma opadne,al nebitno,fala u svakom slučaju:)
Prvi put ostavljam post ovde, pa mi nemojte zameriti. Prilicno sam siguran za hejt jer se desio malopre, u roku od par minuta. Nisam neki zavidni autor, imam tek 10 defki pa mi je lako da pamtim tacan zbir glasova. Uglavnom imao sam 143 glasa, i posle jednog mog komentara na neciju losu definiciju je spao na 133. Hvala u svakom slucaju.
edit - zahvaljujem, vrlo ste ljubazni.
@ivke32, dobar dan, imate hejtera. Hejt poskidan. Dovidjenja prijatno, i dodjite nam opet.
dobar dan, imam hejtera, ako može da se skine... fala vi
Видите и хејт и лајк, нисам сто година проверавао.