U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Čitan si. Ako ostavimo po strani činjenicu da je nemoguće da te neko izlajkuje (ili oceni) na 30 definicija, jer imaš samo 20.
Izgleda da mi je neko udario lajk od 30 komada. jbg, nemres dobt normalne ocene u poslednje vreme...
Imaš 20 definicija, tako da ne može to nikako biti lajk od 30 poena. Inače, lajka nema.
Хејт. Паде за тачно 15 поена (толико и имам дефиниција).
Sređeno.
Ја сам заборављен за проверу.
ЕДИТ: Хвала. :)
Čini mi se hejt. Ili mi je neko od vas modulatora obrisao neku random definiciju, stvarno nisam siguran da li sam imao 91 ili 92.
Ја сам заборављен за проверу.
Sređeno.
Čini mi se hejt. Ili mi je neko od vas modulatora obrisao neku random definiciju, stvarno nisam siguran da li sam imao 91 ili 92.
Danas ti je obrisana jedna definicija.
Obrisana ti je random definicija.
A sada skini taj deo o meni iz svog opisa profila, da ti ja ne bih uklonio ceo opis. Imaš 3 minuta.
EDIT: Vreme isteklo.
Nisam bio tu. Nadam se da si sačuvao onaj deo opisa koji ti se ne nesviđa pa bih te zamolio da ga vratiš. Ne komentarišem više u vezi ovoga da ne bi mogli da me banjujete za spam. Obriši post kada vidiš.
Edit: Iskoristio bih priliku da pitam koja je to definicija obrisana pošto me mrzi da tražim?
Edit: Okej, moš brisati.
Obrisana je "Septička jama klinačkih definicija".
Razmišljao sam da ti prekopiram taj ostatak opisa, ali mi je onda palo na pamet da bi to bio nepotrebni trud za osobu koja je otvoreno iskazala svoje negativno mišljenje o meni. Tako da - ne, nisam sačuvao taj deo.
Чини ми се да ме неко лајкује управо сада, ај оверите.
Рифреш у име моје и брата пацова.
Ајде бачите поглед. Чини ми се да има неки хејтић омалени, не морате скидати ако је баш лимасти али почастите починиоца једним тропским воћем.
Може провјера? Неко је извјестан ушао у лупио више минуса.
saću vas ogledam svetrojicu :)
hm, ima ovdje svega...
gavrane, kolko naloga ti to imaš?
Хаххахахаха кол'ко је то добро, кад се пријави за хејт :Д
ajte i mene, nijesam odavno kontrolisao pritisak :)
EDIT: tnx
pacov, sve ok i imaš pvt.
buksno, skinuto.
gavrane, tebi sve piše u razlogu za ban.
paninaro, okej je.
Može provera? Msm da sam izgubio nekih 70ak glasova, a nije ništa brisano.
Meščini da ti je skinut lajk od tačno šesetdevet glasova
Zanimljivo. Može li pvt čisto da vidim ko je taj genije?