Crno, čitao te je čovek temeljno, nema osnova za hejt prema vremenu čitanja. E, sad je druga priča zašto je nastavio sa čitanjem ako mu se ne dopadaju...
Dao mi je minus na svaku definiciju na prve dve strane. To što znam, ne znam na kraju koliko je bilo ukupno. Ali ako ti kažeš da je čitao, nek' ti bude. Je l' barem neki dobar autor?
Crno, ne znam koliko je dobar, ali znam da je dobro pokrio davanje minusa - ili čitanjem ili pretvaranjem da čita, zato nemam osnova da to sankcionišem jer je ista slika kao da je zaista čitao, jebiga...
Skinut i taj drugi.
Ponovo zahvaljujem.
Kontam da me je neko ishejtovao, pao mi prosek. Može provera?
Crno, čitao te je čovek temeljno, nema osnova za hejt prema vremenu čitanja. E, sad je druga priča zašto je nastavio sa čitanjem ako mu se ne dopadaju...
Dao mi je minus na svaku definiciju na prve dve strane. To što znam, ne znam na kraju koliko je bilo ukupno. Ali ako ti kažeš da je čitao, nek' ti bude. Je l' barem neki dobar autor?
Mislim da mi je neko lupio na brzinu minusa. Provjera?
Srkletnik
Skinuto
Crno, ne znam koliko je dobar, ali znam da je dobro pokrio davanje minusa - ili čitanjem ili pretvaranjem da čita, zato nemam osnova da to sankcionišem jer je ista slika kao da je zaista čitao, jebiga...
Мени се константно бодови пењу и спуштају. 1 горе, 2 доле и тако већ. Јел може нека провјера?
Gavrane, to je normalno. nije normalno kad samo ide gore ili samo dole...
Ово се неко зајебава са мном. Види да могу правити реакције, па прави будалу од мене.
a ti napiši još jednu dobru definiciju pa mu uteraj do balčaka :)
Hahahahahahahahahahahahahaha
Бјежим ја одавде да не попушим једну банану због спемовања.
sa 3713 na 3733. Aj provera. Bio sam u školi pa ne znam da l' je lajk il se neko usudio da me čita :)
Неко ми дао минусе на све дефке верујем. Може провера? Суперишка.
ЕДИТ фор бруце: Суперишка:)
mlata ne vidim ništa, Konane - rešeno.
Може провера, мислим да сам хејтован.
Хејт. Паде за тачно 15 поена (толико и имам дефиниција).
Izgleda da mi je neko udario lajk od 30 komada. jbg, nemres dobt normalne ocene u poslednje vreme...