Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
I još deluje posle svih ovih godina... :)
brišem spem...
E aj, kad vas preklinjem, pogledajte da l' me je neko isčitao il' je lajkovao. Skočile mi brojke za 10 na gore. :)
Sve regularno, čitanje.
Hvala :)
može provera? hejt u toku...
edit: ty
Rešeno.
Мислим да се неко био мало наврз'о на мене од ових што сам им указао на плагирање... Не знам тачно колики је хејт, јер сам добио и нешто плусева успут, али мислим да га има...
Nema hejta Niko, sve čisto.
Онда истриповах нешто... Фала, углавном... :-)
Aj baci meni Bruce neku proveru...ne sumnjam ništa, nego da vidim samo čisto jel bilo nešto.
neki stari hejtić, nije mnogo ali sam skinuo...
Bruce imas pvt, reaguj. Vezano je za "hejt".
provereno, dobio si odgovor
Hvala ti. Izvini sto sam te cimao.
Davno pitah za proveru, al tad bila neka gužva.
Pa ne bilo vam zapovedjeno, pogledajte i poskidajte lajkove i hejtove ako ih ima :)
Ko tebe sme da lajkuje :)
Sad ću da pregledam hejt...
EDIT: nema ni novog hejta, a i stari je bio smešno sitan, skinuto odavno...
pozz moderatorima. jeste mi upravo skinuli neki lajk? jer vidim da mi niste nijednu definiciju obrisali...
EDIT: videh... samo oštro! :)
да, нешто лајка скинуто према теби, заједно са осталима
елем, да. сад кад нам је газда обезбиједио нове геџете за провјеру хејта и лајка, очекујте скокове и падове у наредним данима. сваааашта занимљиво можемо сад да видимо, фала каизи :*
Молим за једно чекирање. Тек сад имам нешто више од 10 дефки. Хвала унапред, да се не понављам :)