Kontam, da ne bude da spemujem operativnu temu, da pogledaš i meni ovo, a mogla bi obići i onu temu za brisanje, ovi ostali me izgleda ignorišu :) Naravno, ako ti nije cimanje ;)
мене стално неко хејтује, не знам више шта радим погрешно
и одмах да вам кажем, уопште нисам задовољан вашим механизмима заштите од хејта
то што ћете ми тамо фиктивно повећати укупан скор док ће ојађене дефиниције остати ојађене ми уопште не прија, чак шта више, мислим да овако како јесте уопште не штитите ауторе од хејта
ја немам много дефиниција, уз довољно хејтера на 100 дефиниција имаћу 10:10 скор на свакој појединачној дефиницији а овамо ће ми скор бити као 1000, ма зајеби
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
ех, ја сад нашо на будем радознао! :Р
ајде, погледаћу те :)
ријешено, валто, уредан си
0:) :*
Đes luli:)
славек! :)
Kontam, da ne bude da spemujem operativnu temu, da pogledaš i meni ovo, a mogla bi obići i onu temu za brisanje, ovi ostali me izgleda ignorišu :) Naravno, ako ti nije cimanje ;)
ама не бој се спема, ја сам ту :)
је л баш морам да ти гледам, сад у нешто друго гвиркам
ал погледаћу то за брисање
a dobro, ne moraš za hejt i lajk, mislim da sam to i provjeravao, al' ovo drugo bi bilo kul ;)
неје баш за брисање, славко. јбг, други пут :)
Ajde čekirajte me, nešto mi se čudno dešavalo sa prosekom...
Нема баш ништа.
мене стално неко хејтује, не знам више шта радим погрешно
и одмах да вам кажем, уопште нисам задовољан вашим механизмима заштите од хејта
то што ћете ми тамо фиктивно повећати укупан скор док ће ојађене дефиниције остати ојађене ми уопште не прија, чак шта више, мислим да овако како јесте уопште не штитите ауторе од хејта
ја немам много дефиниција, уз довољно хејтера на 100 дефиниција имаћу 10:10 скор на свакој појединачној дефиницији а овамо ће ми скор бити као 1000, ма зајеби
Rešeno.
Ovde se samo prijaljuje hejt, nemoj da pokrećeš doskusiju i predlažeš na ovoj temi.
ок
Lajkovao me je jedan drug koji zna za moj nalog.Skinite to da ne bude zabune.
rešeno
nije me bilo par dana i ne pamtim baš brojke, ali nekako imam osjećaj da mi je netko naljepio mnooogo minusa.... može provjera?
nema ništa istaknuto, verovatno je više autora ocenjivalo minusom nego plusom pa izgleda kao hejt...
Јел ме ово неко читао или лајковао имам десетак поена више?
EDIT MOD: čitali te