ријешено
био је и један јучерашњи хејт
али убудуће немој ни у кога упирати прстом, сад бар имамо супер алаткице за боље риљање. по гласовима. па није потребно :)
То је чињеница. Нема везе, битно да је скинуто. Откуд знам видео сам једно јутро за 60 да сам напредовао, ал' реко можда ме неко ишчитао, шта знам, читање је дозвољено ваљда. Убудуће ћу да пријавим кад видим нагле скокове, да не буде да сам мутикаша...
Чини ми се да ме овај ауторчић мало исхејтовао, јер ми се, пошто сам му рек'о да Вука није за њега, нагло спустио број оцена...
ријешено
био је и један јучерашњи хејт
али убудуће немој ни у кога упирати прстом, сад бар имамо супер алаткице за боље риљање. по гласовима. па није потребно :)
Два комада, занимљиво да сам ја мета. :-)
Океј, кул, али пошто сам ја дежурни коментатор, омакне ми се некада. ;-)
Фала, Луло...
Ne znam šta je ovo, skinuto mi oko 300 glasova, samo da znam šta je, je l' hejt ili ste vi nešto reformisali?
Neki lajk je mislim skinut...nisam ja, pa ne znam...
скинут лајк, лено
не сери да ниси примијетио нагли скок од 317 појена неки дан? па био си онлајн...
ал да, хејт се ипак примијети боље.
То је чињеница. Нема везе, битно да је скинуто. Откуд знам видео сам једно јутро за 60 да сам напредовао, ал' реко можда ме неко ишчитао, шта знам, читање је дозвољено ваљда. Убудуће ћу да пријавим кад видим нагле скокове, да не буде да сам мутикаша...
ма опушћено, лено. него смајлији ми остали на другој тастатури
Jel to i mene neko lajkovao, pa skinuto?
Много вас волу бре...
јесте, камени
može provera? :3
EDIT:hvala luli.
нема хејта, ако на то мислиш, срно
ал имају неки лајкови :/
taman napisa hvala ovamo.vidi kaj nije regularno,
pa sredi,nemo' samo da diraš ono što valja,da se zaneseš :)
ријешено, сад си чиста ка суза!
а у оно што ваља се дирнут и не може :)
Провера лајк-хејт?
све уредно, турги
kako izgubih 100 pluseva?
види на листи банованих аутора. лајковаху те.