Окадим те у главу :) Покушавам сконтати је л' то неки зајебан начин да се каже ''провјери ми хејт''. Ак' јесте, буди директнији. Ако није, бан за спам :))
Модераторском тиму сајта вукајлија.цом задовљоство је обавјестити вас да немате никаквог хејта. Седамдес и три динара таксе уплатите на жиро рачун број.... Види га пичка, спусти ми слушалицу.
Auu, ja nemam veze sa tim. Sad su mi samopouzdanje uništili. :)
nekome napišete ko je koga lajkovao/hejtovao, ukoliko to napišete manje će biti dosađivanja na ovoj temi. molim provjeru.
Može i ja, čisto za svaki slučaj? Mala rutinska provera, kad stignete.
Панинаро, био један мањи старији. Ријешено.
Фацо окади ми аватар кад имаш време.
Тестисе, немаш ништа.
Окадим те у главу :) Покушавам сконтати је л' то неки зајебан начин да се каже ''провјери ми хејт''. Ак' јесте, буди директнији. Ако није, бан за спам :))
Шта смо формални :) Јесте то је ултра зајебан начин за рећи "будите љубазни проверити хејтића", кои сам патентирао ево баш малопре. :)
znači juče skinut lajk. zahvaljujem.
Модераторском тиму сајта вукајлија.цом задовљоство је обавјестити вас да немате никаквог хејта. Седамдес и три динара таксе уплатите на жиро рачун број.... Види га пичка, спусти ми слушалицу.
Мере неко мене?
Edit: Fala Bruse :)
Mesečarka, nemoj takva pitanja da postavljaš. Muškarce u mojim godinama lako pokosi infarkt.
Nema ništa ni kod tebe ni kod Duha...
Извини, Брус. И фала ти. :)
ај леба вам провера скочило за 10 поена чини ми се, јел читање или лајк?
ЕДИТ: каже да је чито, извињавам се.
Slična stvar kao kod kamena, može li i kod mene provera, da ne bude k'o prošli put za 300 manje odjednom. :)
Regularno čitanje, Leno.
E Kostiću, deder i meni, ako nije problem.
Jel pao neki hejt ili..._? Hvala.
Rešeno. :-)