Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Čini mi se da se neko malo pre malkice iznervirao.
Edit: Hvala, Faco.
Је л' ико провјерио овај народ с претходне стране?
Френк, сређено.
Jebem li ga, znam da sam nedavno tražio, ali daj me provjeri neko opet, napisao sam 3 defke i za 5 sekundi sam na sve 3 dobio po minus, od toga je jedna bila bez minusa.
Па има ту један фрајко који те можда не готиви, а можда му се баш те три нису свидјеле. Тај фрајко ти је пук'о свега 9 минуса (и ниједан плус) у распону од нека три мјесеца. Последња три минуса ти је дао он данас на те три дефиниције.
И шта да ти кажем, тумачи ситуацију како хоћеш :)
И био сам докон да ти поскидам неколицину ситних хејтерчића. Па ето, пост ти се колико толико исплатио.
Fala Faco burazeru, a jebem ga ja, šta znam. Hvala, u svakom slučaju. :)
Можда грешим али мислим да сам ти ја дао та три минуса, али нисам имао појма да су твоје дефке него сам оцењивао најновије редом. Ти си имао 3 на првој страни.
Ако сам ја тај о коме Фаца прича, није истина да те не готивим, него сам вероватно налетео на дефке које ми се нису свиделе. Ја не гледам ауторе него оцењујем шта ми се свиди или не.
Саћу ти лупим један плус да докажем моје тврдње. :)
Zašto stati na jednom plusu? :D A opušteno, samo mi se učinilo da je hejt, pošto su zaredali u vrlo kratkom intervalu. :)
Čini mi se da sam ishejtovan malkice u poslednjih pola sata možda. Možda 10ak bodova ali neću da im dam nijedan jer sam stipsa!
-----------
EDIT: Hvala :)
Riješeno
Ил' ме неко лајкује ил' ме чита, нисам сигуран, ај проверите да после не буде ња ња ња лајковање ња ња ња.
Колико си скочио? Јер, прегледао сам ти све одозго па наниже до неких +20, и нашао само један старији лајк од прошле године (+20), и тај сам скинуо. Уколико си скочио преко +20 онда је све регуларно, чита те неко. А ако је мање од тога, онда може бити да је и лајкер, ал' за то ваља одвојити једно пола сата и детаљно прегледати, а не бих се с тим јебавао ако баш не морам :)
Само да напоменем да имаш ту једног лајкера ''на дуже стазе''. Иначе, није тај о коме говориш јер те није оцјењивао у задњих мјесец дана. Проблематична ситуација је с њим, па ћу да видим са старијим модовима. Ал' све у свему, чини ми се да је за скидање, па ако ти одлети неких 360 плусева, да знаш шта је :)
И кад сам већ ту, прегледао сам и хејтове. Било је неколицина ситнијих старијих, регулисани су.
ЕДИТ: Моје слутње су потврђене, морали смо га клати :)
Није тај лајкер, тај старији, питај Лулу, она зна целу ситуацију.
Немам појма колико бодова сам скочио, то је било синоћ и видео сам да се нешто чудно дешава па рекох да пријавим.
ЕДИТ: Скинули сте ми преко 150 плусева јеботелеб, курац ћу више да пријављујем хахахахахахаха
Којих 150 црни пацовчино, 359 сам ти скинуо од овог лајкера :) А оног ситног од двадесетак анулирала је групица мини хејтера које сам такође регулисао.
Ето ти за наук, да се не исплати бити поштен :))
Није то лајкер помоготебог, срочићу ти у пвт кандило ти пољубим :Д
Ено, разјаснио сам ти у пвт-у како и зашто, а овде такође пишем чисто да не би публика помислила како је модератор неправедно олешио чо'ека за 359. Све је регуларно.
'ajte meni pogledajte kako i šta kad ste već tako lepo raspoloženi :D
Потврђујем, све регуларно, модератор није крив што ме осакатио за 360 поЈена хахахахахахаха к'о граном.
Pa sledeća odabrana će da te vrati na isto, šta's nerviraš, bol'te kurac. I meni nek poskidaju sve lajkove i hejtove. Bol'me kurac :D
EDIT: Ako ih ima. :D