Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Пошто сам скоро сигуран да ме нека жена, не хејтује, већ повремено почасти минусима на прве две-три дефиниције, мене занима да ли је икако могуће да сазнам ко то ради?

Значи не тражим скидање, нити неки посебан третман, али ако имам право да знам било би лепо да ми кажете ко је.

Ако не можете да кажете ко је, имајте у виду да ћу модератора који ми буде одао идентитет тога НИТКОВА почастити пивом и букснама у завидним количинама.

На вама је да одлучите, 'штоване колеге.

С поштовањем
    Дежурни ћоћир на Вуки.

2. Буксно, ја сам ти ушао на профил да провјерим онај лајк чим си пријавио, ал' имаш пун курац гласача, па нисам успио ишчупати из првог пута и сморио сам се. Не брини, нећу заборавити, биће регулисано кад ми се буде дало :) И за ту коку ћу да видим.

3. E, šta da prijavim? Čovek me čita, komentariše, plusOvi rastu ki bostan posle kiše...

4. М70

И мене је једном ишчитао Елзеард. Немаш шта да се љутиш. Уредно си добио плусове :)

5. Nema tu ni t od lajka, dobro kaže Gavran - čovek ti uredno rasporedio ocene svih vrsta...

6. Ајде ако вас не мрзи да ми неко провери је ли ово од синоћ лајк или читање. Фала унапред.

7. Nema.
    Čitala te jedna oćna Vukajlijašica sa velikim sisama, koja je tajno zaljubljena u tebe i jedva čeka priliku da ti ispuni sve želje u krevetu.

Šalim se, naravno. Čit'o te neki tamo isti k'o i ti. :-P

8. Значи, неки слепац.

9. nekih 20 bodova.
    nije mnogo, ali je onako bezobrazno, polako, da se ne primjeti....

10. Čitan si, da prostiš... :-)

11. ccc kakva bre to budala cita i daje minuse, valjda treba se lajkujemo.
    lolo zafaljujem!

12. Može provera za hejt/lajk?
    Što kaže sedplas, neko mi podmuklo lupa minuse, na svakih 15 minuta. :)

13. Imam povećanje za 23 plusa u zadnjih pola sata.

edit takođe: Hvala.
    Tahiri: jeb' ga, više ne prijavljujem: otišlo više nego pre ovog lajka. Msm, i juče sam imala više. Svejedno, nije mi pravo, al ajd', bar je čisto. (teši sama sebe)

14. Pa valjda i treba ljudi da ti čitaju definicije i daju pluseve, m?
    :-)

Edit:
    Evo kolega naš'o nešto...

15. 60-ак комада, напао ме док сам спавао, па нисам могао да се браним, педер!

16. Evo upravo me ishejtova lik, oćete link da vam lakše bude? Pošto znam ko je.

17. Нешто ми чудно, јес да имам дефку на насловној, али чудан ми број поена. Видите има ли лајка или хејта или тако то. Вероватно сам се ја истрипово. Фала унапред.

18. Ријешено задњој тројици.

19. Misim da se i meni nešo desilo.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.