Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Нема ништа ни код тебе ни код Илузије

2. Хвала лепо Смарко.

3. Ajde neka neko zaustavi ovog što je počeo da me hejtuje, skida frajer skor nenormalno. Znam i ko je. :)

Ne smiješ haman više ni reći da je neko plagirao defku, odmah te hejtuju. :)

4. upravo me neko hejtovao,imam 13 defki i na svaku mi je dao majnus,nije ih ni pročitao očigledno,jer je munjevitom brzinom pao moj zbir glasova,tako da nešto preduzmite....

5. Скочио неких 20 места без иједног коментара, лајк или читање?

6. Ja bih rekao da je čitanje u pitanju, ako neki kolega bude mislio drugačije spremi se za povratak na stari rang :)

7. Ноу проблем, изненадих се ништа нисам писао а скочио 20 и кусир места, рекох боље сад да се вратим на стари ранг него некад касније да се опет изненадим :)

8. Je l' bi mogla mala provera, za svaki slučaj? Rek'o bih da me neko malo brže čit'o, sumLJivo mi, pa za svaki slučaj.

9. Aj ako je neki mod dokon nek baci proveru i za lajk i za hejt. Imao sam jebadu kod prošle odabrane, pa bolje sad da se proveri nego da me iznenadite kasnije.

10. Imao sam jebadu kod prošle odabrane, pa bolje sad da se proveri nego da me iznenadite kasnije.

Ti to nešto nagoveštavaš suptilno? :)

nema ni hejta ni lajka

11. Ma uleteo čovek i pičio po minusima dok su išli plusevi na naslovnoj, na toj defki skor raste, a ukupan ostaje isti. Nisam ja ništa radio za odabranu. :)

12. Da li bi cenjenom kolegijumu moderatora predstavljao problem da provere moje definicije zbog potencijalnog lajkovanja ili hejtovanja? Ajde, niste dugo, imate rubinštajn od mene, sa buvljaka, original. :)

13. nema ništa Billy, bar ne da ja vidim...

14. Ok, hvala. S obzirom da imaš ukusa, tebe sleduje jedna kajsijevača, domaća. :)

15. Provera? Pre pet minuta. Hvala.

16. Тхе Проф

Provera? Pre pet minuta. Hvala.

Sređeno.

17. Један маћи хејтић.

18. Možda me neko malo lajkov'o, eto provjerite, ne znam?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.