Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Dobro.... jebaće vas beli, posle se pitate zašto pravim sranja, vređa i pretim.

2. Sad me još i jebete, onako usput, pa sam pao na 2297

3. Kao nešto mi pretiš, a? :-)

4. Ајде курде ако има стварно хејт скините му. Немојте га навлачити на бан љеба вам.

5. NEMA HEJTA - NEMA ŠTA DA SE SKINE!

Jel ta činjenica nešto toliko čudno jbt..? :-))

6. Па чудно ми је да је пао за толика мјеста а да нема хејта. Ето... :)

7. Na ban me nećete navući, ali, eto da se zna da znam da me zajebavaš.

Imao sam 2623, sada imam 2304, a nisam brisao.
    97 definicija - 319 minusa, što znači... više od 3 potpuna hejta!
    A remca boli kurac da proveri.

Ne znam šta ovde nije jasno, ustvari znam... zajebavaš.

EDIT: Sve to od sinoć do sada.

8. Ne zajebavam...samo sam ga čekao da nastavi sa hejtom i pravio se budala.:-)

Skinut ti je hejt.

9. Nije skinut Kurde, nemoj da me nerviraš. Koji ti je kurac, ne razumem!!?? ŠTA JE KOJI KURAC SKINUTO KADA SAD IMAM 2306???

10. I sad po malo skidaš, jebeš me po malo, ne kapiram te. Čemu ovo ponašanje. Kad su takvi moderatori, kako očekujete da se onašaju autori. Jebeš ovakav sajt.

11. Čovek koji te je jedini hejtovao je banovan...drugog hejta nemaš. Ovaj je počeo da te hejtuje u momentu kada si došao na ovu temu i prijavio hejt koga nije bilo.
    Izvini što je tako prosto.

Da li možeš da se ponašaš malo normalnije, pošto sam na ivici da te banujem?
    Uopšteno sam veoma netolerantan prema bahatosti na internetu... :-)

12. Пошто је мука, сад ћу ја да ти провјерим и лајк и хејт, само после немој да кукаш за поенима.

13. Ako pored ovih -300 uspeš da nađeš neki lajk, a da to bude toliki lajk da ja ostanem na maksimum 2400... svaka ti čast. Idem, neću dolaziti. Stvarno mi nije jasna ova jebada.

14. Kurde banuj me, ne padam pod nadređenima. I kad me banuješ, sve će se to zapamtiti kao i ova dosadašnja jebada oko hejta.

15. E...ajde ne smaraj me čoveče više.
    Što si imao hejta-skinuo sam ti, a hejtera banovao.
    Nikada nikoga ovde nisam zajebavao, pojma nemam što bi sada ti bio izuzetak, pa da budeš toliko specijalan lik koga ja neki kurac mrzim zbog nečega.
    Ajde iskuliraj malo, Tita ti...

16. Теби је скинуто брдо лајкова прије неђе, чисто ето да знаш, а сад сам ти ја поскида' што је било нешто мало, али то је ни курац.
    Нпр хејт од 3 поена, то и не скидамо, али ај'.

17. провери ми хејт лололо

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.