Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. BLZ
    Imao sam 2623, sada imam 2304, a nisam brisao.
    97 definicija - 319 minusa, što znači... više od 3 potpuna hejta!
    A remca boli kurac da proveri.

Skinut ti je jutros lajk od barem deset autora. Te plusiće si (pretpostavljam) najverovatnije izdobijao od ljudi sa četa koji su se sažalili na tebe, pa su ti dizali skor, nezasluženo (naravno).

BLZ
    Dobro.... jebaće vas beli, posle se pitate zašto pravim sranja, vređa i pretim

BLZ, tek što si odbanovan, a ti opet nastavljaš po starom. Ništa ti nisi naučio, definitvno.

2. Opušteno... prestajem.

3. Фраза ''вјероваћемо ти на ријеч'' никада није звучала смјешније :)

4. 4 Meseca sa duplaka nisam napravio sranje, pa neću ni sada. Ciklon mi je objasnio o čemu se radi, jednostavno nisam znao za to skidanje lajkova i to je to. Mislio sam da me zajebava, pa sam se iznervirao, jer, zaista, izgleda kao ogroman hejt. Eto, videćete da neću praviti sranja. Nema potrebe.

5. Ок, вјероваћемо ти на ријеч.

6. hejtuju me iz minuta u minut!! učinite nešto!!

7. nema hejta, ali ni malo...

8. Brus, aj dok si u kancelariji baci oko. Neko je imao običaj da me hejtuje kad izađem na naslovnu...

ЕДИТ: Свака ти дала и на време добила...

9. nema hejta ni kod tebe, nema čak ni autora koji su ti dali preko deset minusa u razlici ocena...

10. Aj i mene provjerite.

11. nema hejta ni kod jednog, lajk nisam gledao, nemam vremena :)

12. Lajk nije bitan. :p
    Fala.

13. misliš riješio remac? :)

14. Može jedna provera hejt lajk, nisam proveravao ima godinu dana :D

15. Neko me izlajkovao. Provjera.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.