Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Цупићу, имаш једно 15-ак аутора који те ил' баш воле ил' паметно лајкују. Ал' све су то стари гласови, у новије вријеме нема колико видим ништа сумњиво.

ОК, али скор ми стоји данима на истом и онда једно јутро порастао за поен-два, а нема коментара, па ми било чудно.

Хвала за проверавање.

2. Može jedna provera,nešto mi ne štima.

hvala

3. Дрогирана Веверица
    Čini mi se da sam rknuo 40 poJena u minus. Ja li hejt ja li skinut lajk?
    I pro(ne)vera lajkova ako biste bili dokoni...

Јес', хејт је био. Регулисано.

4. 6Burazer9
    moze provera neki slepac mi udario na sve defke po minus :)

Тај ''слепац'' те је читао. Знам чо'ека, тежак је на плусу :) Али нема никаквих неправилности, једноставно му се не свиђа твој рад.
    Следећи пут пријави хејт кад будеш имао бар 20-ак дефиниција. Немо' да нас дрндаш зарад 7 живих.
    ЕДИТ: Имаш један мали подмукли хејтић према једном аутору. Држим те на оку, најеб'о си :)

5. Radiationworker
    Može jedna provera,nešto mi ne štima.

hvala

Нема ништа битно. Кад имаш 11 дефиниција довољно је да ти неко удари два плуса или минуса, па да ти ранг скочи за 20 мјеста горе-доле. А и просјек такође да се драстично промјени.

6. Falafalaa Facofacoo

ЕДИТ: Радиоактивни, Фаца није цар, он је поп.

7. Hvala Faco,počeću da pišem defke,pa da se uhodavam polako i vidim da li je sve ok.
    Car si.

8. ЕДИТ: Радиоактивни, Фаца није цар, он је поп.

Ovde mu dođe nešto k'o patrijarh, glavni pop na sajtu.

9. Znam bre da je pop,i L@ki je pop.

PRAVOSLAVLJE!

10. Ne znam al' malo mi je pao prosek...
    Da l' se ja tripujem ili ne, ko zna?

11. Био је ту неки хејт од данас. Ријешено.

12. А још да знаш ко те хејтовао, јоооој трилера :Д

13. Je l' me ishejtovao neko sada ili mi je skinut lajk? Pade mi za 15-ak ocena zbir.

14. Odgovarajte ondulatori, čini mi se da me hejtuje neko, sad pade za 45

EDIT : 70
    EDIT : 80
    EDIT : 90
    EDIT : Moram dučim, bio bih zahvalan kada biste odgovorili u najkraćem mogućem roku. Meni je moj zbir od dragocenosti.
    EDIT : Da ne spemujem, hvala i da mi je znati šta sam mu učinio lolol.

15. Клемпо је заустављен на 96.

16. Имаш један мали подмукли хејтић према једном аутору. Држим те на оку, најеб'о си :)

Prema kome to, ako smem da znam? Slobodno reci ime ovde. (Inače udaram minuse za retardirani sadržaj vezan za studente i ispite pošto mi se od toga, da prostiš, sere jer su svi na istu foru.)
    Jedino to može da bude, a i cenim da sam dao jedno 40 puta više pluseva nego minusa na sveukupan sadržaj tako da si izmislio da nekog hejtujem. Imam 20tak autora koje pratim i čitam samo njihove definicije i naslovnu tako da ono...
    Pozz.

17. Не смијеш да знаш ко је и не смијем слободно рећи овде, па ни на пвт. Таква су правила.
    Можда си ти њега ишчитао па онда изредао минусе (што чисто сумњам), а како год окренеш по правилима сајта, хејт је. Јер, размак између оцјена је две, једна, или ниједна секунда.
    То се и не мора сматрати хејтом јер није то нешто пуно минуса, али аутор отприлике толико дефиниција и има, те се по томе види да си га специјално и с намјером почастио.
    Понављам, ништа страшно, мало је минуса па те нисам бановао и да ти покажем да ниси најебао чак сам и смајли ставио у пост.
    Него, (иако нисам дужан да то радим, ал' ето имам слободног времена и досадно ми је) изволи листу па увјери се сам. Немо' да ме правиш будалом, нисам лажов :)

01.11.2012. - 19:01:13 (ник обештећеног цензурисан) 79.101.203.30
    01.11.2012. - 19:01:11 (ник обештећеног цензурисан) 79.101.203.30
    01.11.2012. - 19:01:10 (ник обештећеног цензурисан) 79.101.203.30
    01.11.2012. - 19:01:07 (ник обештећеног цензурисан) 79.101.203.30
    01.11.2012. - 19:01:07 (ник обештећеног цензурисан) 79.101.203.30
    01.11.2012. - 19:01:06 (ник обештећеног цензурисан) 79.101.203.30
    01.11.2012. - 19:01:04 (ник обештећеног цензурисан) 79.101.203.30
    01.11.2012. - 19:00:18 (ник обештећеног цензурисан) 79.101.203.30

18. Ovaj ih je vala baš naređao. :)

19. Фацо ал' си темељан :) Повишицу овог месеца заслужујеш. :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.