Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Remac kad si besposlen, provjeri i meni nabrzinu.

2. e jebite se sad, dosta jedan za danas.

3. jel mi skidate lajkove ili me neko hejtuje?
    EDIT: za sada 200 minusa
    EDIT2: na kratko je stao pa krenuo opet. sumnjam da ih nema više.

/sredjeno

EDIT3: fala, misteriozni spasioče

4. 'aj baČite oko, nisam odavno proveravao. Imal' šta?

5. Ево управо ми излупао минусе, а мислим да знам и ко :)

6. nema hejta ni kod jednog

7. Неко се код мене игра плус - минус :) Мислим свеједно ми је нек налупа све минусе. Али нек' макар прочита.

8. :sklapa dlanove i klanja se u znak zahvalnosti:

9. runAway, ne mogu da odredim, ali ocene stižu podjednako pa si na istom - nula u skoru...

10. Па да нисам објавио нову дефку био би у минусу 9-10 поена. Нема везе, вратиће се кад тад :) Фала у сваком случају.

11. Ako može provera pošto mi rang svaki dan skače gore dole, a poslednja aktivna defka mi je stara 6 dana.

12. Проверите да можда нисам лајкован, чини ми се да ми је просек порастао за кратко време.

13. Проверите да можда нисам лајкован, чини ми се да ми је просек порастао за кратко време.

+1
    Da li me je čitao ili samo plusirao? Malo mi je čudno da mi neko udeli 20-ak pluseva a nijedan komentar :)

14. Цупићу, имаш једно 15-ак аутора који те ил' баш воле ил' паметно лајкују. Ал' све су то стари гласови, у новије вријеме нема колико видим ништа сумњиво.

15. Адвокадо, нашао сам један старији лајк и регулисао га. Е сад, овај аутор што те је излајковао данас има још неке старије гласове према теби које треба провјерити па зарад њих (уколико буду регуларни) нећу скидати овај лајк јер ти наравно одоше и остали поени. Мада, како ми ово изгледа на прву, лети све :) Консултоваћу се са осталима.
    Поред тога, имаш к'о Цупић неке сумњиве, с тим да су много сумњивији него они његови па ће такође бити процесуирани.
    Одох у међувремену да видим да немаш можда и неки стари хејт, да колико толико избалансирамо поене што одоше :)

16. Falafalaa Facofacoo. Napravi ti dar-mar sa mojim glasovima, ali neka, sam sam tražio, sam pao - sam se ubio :)

17. Čini mi se da sam rknuo 40 poJena u minus. Ja li hejt ja li skinut lajk?
    I pro(ne)vera lajkova ako biste bili dokoni...

18. moze provera neki slepac mi udario na sve defke po minus :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.