Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Бата гуги, нема ништа.

hvala puno Smarko

2. Moze provera? Hvala

3. Неки мали лајк био

4. Opet sam ishejtovan sad nekih 30 komada...

5. Је л' то скидан неки хејт или ми неко излајковао дефиниције?

6. Арловски, изгледа да си се истриповао.
    Таквог хејта немаш, осим ако неко није отворио 15-20 налога па ти пук'о по минус-два са сваког.
    Погледао сам да није можда какав лајк скинут у тој висини, ни тога нема. Осим опет, ако те неко није раније лајковао ситно с више налога па неко то скинуо :)

7. Је л' то скидан неки хејт или ми неко излајковао дефиниције?

Ако је лајк, могао би ми помоћи и рећи колико отрпилике плусева мислиш да си скочио. Јер, ако ћу тражити по реду требаће ми можда минут, али можда и пар сати да га ишчупам.
    А ако је скидан хејт онда ћеш морати причекати тог модератора, јер скинуте хејтове видимо сви, али не и вријеме и датум када су скинути.

8. Aj kad si već dole, vidi ima li i kod mene neki hejt. Imam čak 4 minusa više. Nemoj lajkove da diraš.

9. Први пут сам то приметио мало пре него што сам поставио питање. Поставио сам дефиницију, био неки скор, кад сам после рефрешовао страницу као да је неко дао плус на сваку дефиницију (70-ак) или је скинут неки хејт, па је одједном скочио збир гласова. Надам се да сам помогао.

10. Нашао сам, ријешено. Успут сам ископао још један, старији лајк од 30-ак плусева. Сад си миран што се нерегуларних лајкова тиче.

11. Aj kad si već dole, vidi ima li i kod mene neki hejt. Imam čak 4 minusa više.

Нема хејта. Па ни од четири :)

Nemoj lajkove da diraš.

То ти је к'о дјетету да говориш да не гура прсте у утичницу :) Скинуо сам један стари од 30-ак. Боље да скинем ја сад, ионако ће неко други неком другом приликом.

12. Aj pogledaj i meni i jedno i drugo, menjalo se u zadnje vreme pa baci proveru ako može

13. Нема ни једног ни другог.

14. Deder torima, overi me, al' da valja.

15. Ја само да пожелим искрену добродошлицу Стефану Костићу, а да не буде спем, провери и мене.

16. Đesi Kosta jebem ti ponedeljak, nema te nikako. Bio neki mali hejt.
    Radjarde kvačilo kod tebe sve uredno.

17. Виде Косте што исплива ниодакле. Ремац ај провјери и мене да не буде спам.

18. Sve pošteno faco.

19. A đe kod sveštenog lica da ne bude pošteno. Čuj.
    'fala vi. ♥

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.