Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Али те пар минуса узнемирује? Врло зрело. Од данас ми је твој профил на почетној страни сваки дан ћу проверавати да ли си написао нешто да ти дам минус... ;)

2. ha ha Šta da ti radim, ako nemaš ništa pametnije ti hejtuj. :)

3. Да знаш да хоћу. Поздрав! :)

4. Мале хејтове иначе не скидамо, али када неко добије минусе на све дефиниције скидамо без обзира што их је само 7-8.
    А што се вас двојице тиче: Жекс, те информације не дајемо, очигледно ти овај пут није била ни потребна. Било како било, због провокације (и још важније спама!) на оперативној теми требао бих да те банујем. Слепог такође, како због спама тако и због отворене провокације.
    Сад ћу искулирати, за било какав следећи ваш пост а да није везан за скидање хејта/лајка банујем. Понављам, било какав осим да је везан за горепоменуто.

5. Опрости Фацо, ал нервирају ме ликови који сваки час кликћу на рифреш да виде дал им се променио број гласова, као да је то нешто битно. Или само мени није. Авај, до његовог профила сам дошао тако што сам видео неки његов зиљав коментар на дефку и првих пешес дефки ми се нису свиделе па му и на остатак лупих минус без читања. Ако лик инсистира, бануј ме, стварно ми није битно.

6. Брате, без обзира, оно што је сад битно је да сам те фино замолио (као и њега). Ако си хтио шта да ми кажеш, могао си у ПВТ.

7. naš šta je njesra, kad oćeš da ispoštuješ nekoga i nalupaš mu pedesetak pljuseva, a on te prijavi i još te banuju. jebemu, pa u ovoj zemlji ne moš nikom na ruku izać, nit dobro djelo učinit a da ne prođe nekažnjeno. država duradi nešto

8. kad oćeš da ispoštuješ nekoga i nalupaš mu pedesetak pljuseva, a on te prijavi i još te banuju

Kad hoćeš nekog da ispoštuješ onda mu pročitaš definicije. Nije ih pisao da mu lupiš pluseve nego da podeli svoje misli. A što se prijave tiče, bolje tako nego da ga posle banujemo zajedno sa lajkerom :)

9. Ja bih želeo da prijavim jedan hejt ovde.

10. Skinuo ti kolega neki lajak. Nije bio samo prema tebi.

11. Aaaaa ko me lajkovao, sme li se znati lol.

12. ManUtdOwn18

Aaaaa ko me lajkovao, sme li se znati lol.

Verovatno neki feget koji isto voli Ralf Lorena i roze patičice.

13. I zalizanu kosu i Blekberi.

14. Aaaaa ko me lajkovao, sme li se znati lol.

Neka riba sa velikim sisama.

15. E jbg onda, da je muško pa da razmislim.

16. Редовна провера лајк/хејт, хвала.

17. Neko me je malopre ishejtovao i dao mi 15ak minusa... :(

MOD EDIT: sređeno.

MOJ EDIT: Hvala :)

18. može provera?

edit: nešto malo hejta - sređeno.

19. sad me neko lepo poklopio

edit: sređeno.

edit 2: poskidan ti je i lajk od dva autora.

20. aste ga sredili izgubio sam 200 poena lololo :D