U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Dva manja hejta skinuta.
Moze provera, ili je mali hejt ili se nekom nisam svideo.. Unapred hvala :)
Ne hejtuje te niko, barem za sada.
Aj rutinska provjera, ne bilo vam zapoviđeno.
Aj pregledajte mi malo, nisam odavno bio, nisam ni pratio šta se dešava. :)
Meni neko ili lupio lajk ili me čitao, pa dela vidite šta je u pitanju
Riho, skinuta su dva manja hejta.
Mlatafako, nema neregularnosti.
Kuzmane, skinuta su dva manja lajka.
Gabrilo, skinut je neki minijaturni hejt.
dajde vratite ovih 10 glasova, kako odmah skoče za vrat poslije 2-3 komentara...
Може мени провјера на хејт. Хвала вам.
Buri, već je neko skinuo. Ja sam pridodao još dva starija hejta.
Mitke, sve je regularno.
Јел може провера?
Ja malo iskomentarišem nove definicije, umesto primanja naravoučenija, oni zađu pa mi izlupaju minuse. ;-) Ministre, jebotećaća, vrati malu maturu, stvar je hitna! ;-)
RunAwayHair, nema ništa.
Lukse, neko te je već "obradio".
aj vidi meni jos ovo, nisam gledo ne pamtim.
Čis' si, Mile.
Sad vidim da mi opet nešto skor fluktuira (dobio dosta nekih plusova a na nekoliko zadnjih defki neko polepio po dva minusa): da l' su to neke mađije, čarolije, iluminati, božije davanje, dvoboj hejtera i lajkera, endžela, demona...
Skinut ti je hejtić od svega par poena. Tako sitne nisam ni proveravao jutros. Verovatno su to ti minusi na poslednjim defkama.
Ovo plusovanje je verovatno čitanje, ne vidim ništa neobično.
Hvala, Brzi, ipak, meščini, mi i nisi toliki baš dibudus dušvan koliko sam mislio, il' si pak to tako iscenir'o da bih ja to pomislio da nisi, a jesi... :philosoraptor pose: lolo :*
диви гавајо лукша, параноид:)
Opet 'ejteri, demoni, i anatemnjaci napali.