Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Luks, sa duplog se kritikuju klinari (a i neki stariji).
    Sori na spemu.

2. Lukse, regulisano je :*

3. Може мени прва провера?

4. Nema nepravilnosti :)

5. Тенк ју вери мач :)

6. Može provera? Neko me upravo lajkuje. Ili možda čita? Ipak ovo prvo.

7. Lajk, biće skinut za sekundu.

8. nema na čemu, poštenje se ceni i uvažava

9. Можете да ми провјерите још једаред, сад сам неким ауторима коментарисао нешто и одједном се набрало неких минуса. Хвала унапријед.

10. moze provjera nisam odavno da vidim jel me volu ili mrzu ?

11. Traže te neki mudžosi

12. Count Zero
    Luks, sa duplog se kritikuju klinari (a i neki stariji).
    Sori na spemu.

malo je bedno to zar ne? da ne kazem pickasto.

zar nisu zabranjene ove "redovne provere" na svaka 2 dana?

13. Janpi, pravila su u 1. postu.

Mitke, skinut ti je jedan hejt pre par dana (nešto pre prethodne provere). Nakon toga imaš minuse od strane dva anonimusa, ali to su sve po 2-3 komada, pa se ne tretira kao hejt. Trenutno imaš malo definicija, pa bi hejt u tvom slučaju bio samo ako ti neko izminusira ceo tvoj sadržaj.

KBO, hejtovala te je sitno nešto, još pre godinu dana neka marina95xD (morao sam napisati ovaj nick, da vidim da li će me munja spržiti).

14. Agi, aj vidi meni ako si dokon, nisam dva meseca gled'o. :)

15. Ae, dok pijem kafu, ali gledajte da postujete ipak samo kada vam je nešto sumnjivo.

16. Tako inače i radim, nego se smorio nešto, pa reko' ako si dokon. Ne moraš da žuriš uopšte.

17. Skinut ti je lajk od 15-ak poena, to je to.

18. Lolo, tako je i prošli put bilo. Ok, hvala. :)

19. Хвала, Агилни, на провјери.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.