Voleo bih proveru, neko me izgleda zapratio, i kad god izbacim malo dužu defku i uopšte bilo kakvu defku neko mi odma krne minus, isto tako prijavljujem lajkovanje od možda 20-40 poena.
Čini mi se da mi je opet neko polepio minuse na ove novije definicije (nisam doduše pamtio doslovan skor, ne znam tačno koliko). Štaš, ljudi ne podnose konstruktivne kritike na definicije, a ja suviše tvdroglav u nameri da nemam dupli nalog. ;-) Hfala unapred.
Brzi, hvala ti. Jeb'o 5 minusa gore dole, i manje više zbog ocena. Hejt prvenstveno prijavljujem zbog identifikovanja tih glava koji umesto da iz toga nešto nauče i poprave definicije, na potpuno nezlonamernu kritiku zapene kao besni psi. Uostalom, nema potrebe nešto dalje objašnjavati taj profil mozgova...
Jel me neko lajkovao ili me citao? Ako je ovo drugo, razumem blagi porast 10-15 glasova jer sam kvalitetan autor.
Kvalitetan si.
Voleo bih proveru, neko me izgleda zapratio, i kad god izbacim malo dužu defku i uopšte bilo kakvu defku neko mi odma krne minus, isto tako prijavljujem lajkovanje od možda 20-40 poena.
Hejta nemaš, a dečko te čitao i davao skoro sve pluseve. Vidi se da nije lajk. Ako misliš na jučerašnje poene, ako ne onda da tražim nekog drugog?
Na jučerašnje. Hvala Brus.
De nada.
NEKO ME HEJTOVAO
mislio sam da je neka ozbiljna prijava, a ono cele tri definicije... nije hejt niti može biti
Čini mi se da mi je opet neko polepio minuse na ove novije definicije (nisam doduše pamtio doslovan skor, ne znam tačno koliko). Štaš, ljudi ne podnose konstruktivne kritike na definicije, a ja suviše tvdroglav u nameri da nemam dupli nalog. ;-) Hfala unapred.
Luks, nema sad ništa, osim ako neko nije pre mene skinuo hejt... Douše, ako je izminusirao samo par novijih (gledah do 5 minusa) nema šanse da ulovim.
Brzi, hvala ti. Jeb'o 5 minusa gore dole, i manje više zbog ocena. Hejt prvenstveno prijavljujem zbog identifikovanja tih glava koji umesto da iz toga nešto nauče i poprave definicije, na potpuno nezlonamernu kritiku zapene kao besni psi. Uostalom, nema potrebe nešto dalje objašnjavati taj profil mozgova...
skidajte mi lajk
I mene je danas neko lajkovao, desetak pluseva... meščini da nije minusa dao, ne može to tako :)
и мене Чини ми се
Може једна рутинска?
Paninaro, nema značajnijeg lajka, a da već nije skinut.
Medvjediću, nije lajk, čitana si.
Serjodza, nema ni kod tebe ništa.
Riho, imaš dva mala hejta, zamisli :)
Јебала их виртуелна слава. Фала Сленгиларес.
Fala ti ka bratu.
može provera?
Rekao bih da je pao neki nezasluženi lajk.