Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Фацо, обрисаће се. Само, молим те, немој следећи пут да се представљаш као модератор, причаш лику да му ти бришеш дефиниције, и да га ложиш тамо, а после да пријављујеш овде хејт. Видиш да дечко очигледно није скроз здрав, јер да јесте, одустао би већ.

2. Нисам јебига, представљао сам се као ктитор :)
    Ок, зезам се. Контам те шта хоћеш да кажеш. Не могу рећи да се кајем, јер је било баш весело синоћ. Али ето, потрудићу се да не радим подобно у будућности.

3. Dva puna maksimalna hejta po mojoj proceni, dakle nesto vise od 300 minusa. Ako moze da se proveri :)

4. Саће. Иако предлажеш срање постере, није ни чудо што те хејтују.

5. Ih zenska glavo, ne predlazem ja sto mi se svidjaju, nego dobijem lajk od posterdzije ahahahahaha!!!
    Ne kenjaj mylycijo bas su mi dojajni predlozi, svaki treci ulazi u odabrane :D

EDIT: Fala, Bog će ti platit'.

6. sad sam zakinut za najmanje 14 defki u roku od minute. može provera? a baš sam bio dobar i nisam se svađao i to.

7. može neko da proveri da bih mogo da stavim novu defku sad?

8. Meni je neko žikno 4 minusa, mislim da se ne varam. Hvala unaprijed.

9. ja se izvinjavam, izgleda da sam se zajebo i nije bilo hejta, već su mi obrisane dve defke. sad sam video, poz.

10. Meni je neko žikno 4 minusa, mislim da se ne varam.

ЦЕЛА 4?! Дај, немој да зајебаваш, да ти је лупио неко још 20 можда би и био хејт.

11. Meni je neko žikno 4 minusa, mislim da se ne varam.

A mene sramota da ciganim za novih 50 :D

12. Da pitam, pa šta bude... pre prekida u radu sam imao izvestan veći broj bodova nego posle oporavka sajta, pošto nisam pratio šta se dešava, a nije nešto mnogo u pitanju - možda tridesetak - da li je možda hejt u pitanju ili se prosto zagubilo u prenosu podataka. Nije mi nešto jako važno, samo me interesuje podatak...
    EDIT: hvala, mada ne znam koja... našao sam...

13. Бруцо, није хејт, бар не онај који је забрањен на вукајлији. Обрисана ти је дефинишен.

14. @sunshine
    @Mlata
    izvinite sto trgujete na veliko... :)

15. Mož' provera?
    Nije na sve, ali fale mi poeni...

Едит: сређено.

16. Ako može provera.
    Unapred hvala!

Едит: чисто, нема на чему.

17. Je l' može da padne koja provera i kod mene?

Едит: сређено.

18. може ли и овде једна провера, чисто превентиве ради?
    навратим тако понекад ради превентиве, и увек испадне да је било неког хејта... па, јесам ли у праву и овога пута?

Edit: Ima nešto staro, nešto sitno, nešto beznačajno. Skinuto.

19. Може провера? Нисам дуго..
    ЕДИТ Чини ми се да ми неко удара по мало минуса на неодређено.

ЕДИТ Хвала, Маријана..

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.