Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Murinjo, ili nema hejta, ili me neko od kolega preduhitrio.

Mekbejn- ne, to su poverljive informacije.

2. мислим да ми неко лупио минус на скоро сваку дефку...

3. Mislim da je ovaj završio sa hejtovanjem mene, pa ako biste mogli da počistite taj nered.

4. Jes' da sam možda promašio temu,ali neko mi je bacio hejt na postere.

5. Možda je glupo da se javljam jer imam samo 5 defki, ali je neko iš'o i svaku ishejtovao.
    Baš sam zapamtio koliko minuseva imam na svakoj, sad imam po jedan više.

6. Било је већ напоменуто да се не јављају аутори са испод двадесетак дефиниција јер не може да се открије хејт... :)

7. Sad sam dobio još jedan red minusa.

8. mislim da sam izejtovan, može provera? :p

9. Pozdrav,

Okačio ovaj poster http://vukajlija.com/zabava/posteri/105358-sujeverje

Neko nije skapirao šalu. U roku od minut 10 negativnih na defke. Kapiram da je neko prošao kroz moje defke i da je našao 10 kojih mu se ne svidjau, al ne ovako za minut.

10. Имам хејт од неких 120 комада. Можда и више...

11. Ево, с обзиром да ми је сад исхејтована све до једне, можете скинути.

12. Faco proveri i svoje postere :D

13. Ладно си сконтао да ми је лешио и постере :) Не бих никад провалио...

Што ме подсјети да уједно и приупитам кад сам већ ту: Да ли се скида хејт са постера? Не питам због мене, оставите га. Него иначе... По мени нема логике да се скида, ал да чујем ваше мишљење.

14. Secam se kad je Frenkiju neko sve defke hejtovo pa on napisao "evo ga presao i na" postere. Pa reko da vidim da nije i tebi. A kad ono jest. Sta li si mu uradio pa te hejtuje toliko ?

15. Обрисао сам му дефиницију, па онда и постер. Најзајебанији сам међ' ктиторима, све бришем :)
    Ево овде можеш отприлике видјети, можеш му ући у коментаре за детаљније испитивање :))
    http://vukajlija.com/forum/teme/17984-print-screen-sa-vukajlije?strana=52#post_1238214

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.