Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Šta će vam nik hejtera, da ga hejtujete, a?

Но?

Него, био сам мало одсутан а пре одсуства сам упутио пар "оштрих речи" па ајде ако можете да проверите, био бих веома захвалан :))

2. Haha, pa da l' ste normalni? Šta će vam nik hejtera, da ga hejtujete, a?

Па, можда. :Р
    Ма сконтао сам ко је, ал оћу и официјелну потврду лололо

3. Lole, nema većeg hejta. Imaš PVT.

ал оћу и официјелну потврду

Aman, ne izdajemo nikakve potvrde, kamol oficijelne.

4. Aman, ne izdajemo nikakve potvrde, kamol oficijelne.

Тужићу те газди! :шмрц, кмеч:

5. Неко ме је мало мрзио. Биће да је дечко много бесан.

ЕДИТ: Хвала.

6. Какву сам хејтчину испушио сад. Сређуј, Лули! :))

7. i mene izgleda neko mrzio na moje jadne defke, možda i nije al zahvaljujem unaprijed na provjeri :)

8. Hejt? Ima, nema, jok?

9. Попио сам бар двадесет комада, молио бих да се среди.

10. Lozničanin i blabla, sređeno. Saće vidimo i za ostale.

11. Prank, nema ništa.
    Majmunoliki, sređeno.

12. Faco, taj "bijesni" te ipak čitao, a nađoh druga 2 hejta.

13. Meni je neko lupio ponovo majnuse na pola defkica.

EDIT: Ipak sam dobio minuse na svim defkama.

14. Vidim da je bivstvovanje od nekoliko sati na sajtu jednoj autorki bilo dovoljno da dvadesetak mojih definicija obeleži zvezdicom. I to je bezmalo jedini trag koji je ostavila. Ne znam o kome se radi, ubeđen sam da se u SŽ ne poznajemo, ne poznajem nikoga sa sajta, mada su mi neki veoma sumnjivi. Samo molim da se proveri da nije bilo nekog lajkovanja. Hejtovanje jeste bedno i nikako ne mogu da ga opravdam ali mogu da razumem da je neko dovoljno labilan da pribegava takvim postupcima. Lajkovanje je još bednije i molim da mi se skine svaki teret tog tipa, ako ga ima.

15. može neko da mi proveri hejt?

16. имам и ја нешто за пријахвит...ако може да се среди 8 минуса немогуће да су толико лоше дефке. 'фала ви унапред

17. ishejtovo me neki mali degen koji pritom postavlja privatne tudje fotografije

18. aglj, skinut hejt. I pokoji lajk, opet...
    Šakal, sređeno.

19. Skrozotkačen, ne vidim ništa sumnjivo.
    Chipss, imaš 8 definicija. Sreća tvoja da danas nisam čital definicije, pa sam raspoložena. :) Sređeno.
    Govedo, sređeno.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.