Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ni "uber" ni hejt. Hejt je nasumično davanje minusa bez prethodnog čitanja definicije.
Moderator je za tvoju definiciju procenio da treba da se obriše i samo moderatori imaju tu privilegiju, dakle ovlašćeni ljudi za to. Koliko je vremena opstala nije bitna stavka, kao ni za te ostale gadne stvari koje provedu u životu koji sat duže jer nisu uočene na vreme, pre ili kasnije će biti obrisane.
Ne mogu reći da je tvoja definicija bila uber loša, ali jednostavno nije dovoljno kvalitetna (nisam rekla da je nekvalitetna).
може провера? фала.
iam neki hejt
@don_brate: Nema ništa.
mussashe, jedan autor te je ocenjivao. Vidi se da su defke čitane, imaš gomilu pluseva, ali nešto više minusa, zato ti izgleda kao hejt. Sve je čisto odrađeno, tako da ne mogu da sankcionišem.
Molim provjeru. Oko 60 minusa u kratkom roku.
Hvala
Nema ništa.
Ne vjerujem. Sad je oko 100 minusa, što je za svaku defku po jedan, u manje od 1h!
sad će provera
sredjeno
Ajd bar pola vraćeno. Hvala
Neko me baaaš lepo ishejtovao.
Ili se nešto sjebalo kad mi je Peki vraćao definicije.
neko me upravo hejtuje, dosad sam imao okruglu cifru od 5555 poJena, sad periodično opada, pa kad budete mogli, proverite.
danke schon!
Je l' mi to sad skinuto ili me neko lepo ocenio? :)
Noćaš sam imao oko 2810.
Može provera? Mislim da je 20-ak u pitanju...
EDIT Hvala Energijo, srpska majko/kraljice! x)
Eddie, mali hejt, sredjeno. Sad ce dalje.
Lorenzo, nichts.
enemy, skinut hejt
Ako moze provera, nisam pratio..
Kod tebe sve cool