Zamolio bih te. EDIT: Zavaljujem!
Sve cool
'Fala, enerdži. ;)
Ako može kod mene provera. Pad za 5 pozicija u roku od 2 ili 3 sata....
Око 30-ак минуса. Може провера, ако вам није испод части?
Skinuto preko sto poena hejta, ali skinuto i jedno 800 poena lajka. Nemoj da se buniš, za ovo bi trebalo da ide i ban i stub srama. Dobro si prošao.
Naravno da nije. Skinuto.
Jel moze provera,jer mi je skinuto tridesetak poena u veoma kratkom roku,pa sumnjam na hejt. Hvala
Хвала.
Mislim da sam upravo imao neki mali hejt, ako može provera. Hvala!
biće rešeno
Je l to mene neko izlajkovao, ili mi je neko čitao sve definicije, ili mi je ukonjen hejt. Vidim naglu promenu.
sad će pogledam
neko se bavio tobom, udelio i neznatni broj minusa
fino...samo da znam, pošto nisam navikao na pažnju :) fala i izvini na smaranju.
jel može neko da proveri šta se desilo preko noći, ne razumem, pao sam jedno 60-70 mjesta ?
EDIT: Nema ništa.
Opet ja. Šta je ovo? Ne vole me posterdžije.
Obrisan ti je lajk.
Aaa. Ok. Hvala. EDIT: A kako to energija nije primetila kad je sinoć skidala hejt? Ne znam kako to ide, samo pitam...
Pa, nije joj palo na pamet da gleda da li te je neko lajkovao. Ja sam slučajno ušao danas na profil jednog autora i video da je lajkovao tebe i još neke autore, pa sam obrisao.
Ok. :)
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
Zamolio bih te.
EDIT: Zavaljujem!
Sve cool
'Fala, enerdži. ;)
Ako može kod mene provera. Pad za 5 pozicija u roku od 2 ili 3 sata....
Око 30-ак минуса. Може провера, ако вам није испод части?
Skinuto preko sto poena hejta, ali skinuto i jedno 800 poena lajka. Nemoj da se buniš, za ovo bi trebalo da ide i ban i stub srama. Dobro si prošao.
Naravno da nije. Skinuto.
Jel moze provera,jer mi je skinuto tridesetak poena u veoma kratkom roku,pa sumnjam na hejt.
Hvala
Хвала.
Mislim da sam upravo imao neki mali hejt, ako može provera. Hvala!
biće rešeno
Je l to mene neko izlajkovao, ili mi je neko čitao sve definicije, ili mi je ukonjen hejt. Vidim naglu promenu.
sad će pogledam
neko se bavio tobom, udelio i neznatni broj minusa
fino...samo da znam, pošto nisam navikao na pažnju :) fala i izvini na smaranju.
jel može neko da proveri šta se desilo preko noći, ne razumem, pao sam jedno 60-70 mjesta ?
EDIT: Nema ništa.
Opet ja. Šta je ovo?
Ne vole me posterdžije.
Obrisan ti je lajk.
Aaa. Ok. Hvala.
EDIT: A kako to energija nije primetila kad je sinoć skidala hejt?
Ne znam kako to ide, samo pitam...
Pa, nije joj palo na pamet da gleda da li te je neko lajkovao. Ja sam slučajno ušao danas na profil jednog autora i video da je lajkovao tebe i još neke autore, pa sam obrisao.
Ok. :)