Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Jel moze neko da proveri,posto mi se cini da sam lajkovan....
    'fala

ЕДИТ: Све је регуларно.

2. Trebalo bi da je sad ok.

3. Može brzinska provera? Fale mi neki poenčići, mislim da je zbog ovog komentara. I industrialu isto, koliko vidim, proverite i njega.
    Edit: Hejter u akciji ponovo. Biće da je ona.

EDIT: Sređeno, dečice :*

4. znaci kad god kritikujem neciji poster ili definiciju odmah na svaki svoj poster i definiciju dobijem -
    mislim stvarno neki ljudi su r'tardi...

5. Čoveče?! Imaš dve definicije i šest postera.Šta da ti skinem?

6. EDIT: Sređeno, dečice :*

E hvala.. A jedno pitanjce samo, kako sad da imam isto poena kao i kad je prestala sa hejtom? :)
    Edit: Vraćeno na staro. Hvala.

7. I ja se zahvaljujem :D

8. Jebote, šta je ovo?! Može provera?

Ili ste opet skinuli neki lajk? :)

9. može provera, mislim da sam lajkovan. :)

10. ajd neka proveri neko, još jednom. :) za sad imam 14 u jednom minutu, pretpostavljam da znam od koga. :D

11. Bilo bi mi mnogo lakše ako bi rekao ko misliš da te lajkuje. Da idem i redom proveravam autore, to mi baš nije u interesu.

12. hm, mislim da te nisam razumeo. dobih 15 minusa u jednom minutu, znam ko je, pošto sam se ''posvađao'' sa jednim likom na jdenoj defki, pa se tako sveti.
    http://vukajlija.com/recnik/autori/40810
    mada, možda nije on, neću da grešim dušu.

edit: ipak jeste.
    http://vukajlija.com/gangster-sa-bubuljicom/335846#comment_1066525

13. Zna Murinjo

može provera, mislim da sam lajkovan.

Jebi ga, ja mislio da te neko stvarno lajkovao.

Ovo sam ti skinuo.

14. e hvala, izvini na smetnju.

15. Molim provjeru... Opet na žalost. :-(

16. Ne žalosti se. Sa' ću d' vi'm.

17. Е јел може мени провера за лајк, јуче сам се попео за пар места а дефиниције су ми голо говно ко и обично...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.